Banu Zorlu'dan 100 bin liralık dava!

Şarkıcı Banu Zorlu, adını ve fotoğrafını kullanarak internette reklam yapan sarımsak çayı üreten firmaya 100 bin liralık dava açıyor.

resim yok
06 Kasım 2013 - 09:51
Magazin

Şarkıcı Banu Zorlu, adını ve fotoğrafını kullanarak internette reklam yapan sarımsak çayı üreten firmaya 100 bin liralık dava açıyor.

 

KÜPLERE BİNDİ

Yaz aylarında sarımsak çayıyla zayıfladığını söyleyerek gündeme gelen Banu Zorlu, bir firmanın internette adını ve fotoğrafını kullanarak ''Banu Zorlu bu çayla zayıfladı'' diye ilan vermesi şarkıcıyı küplere bindirdi.

Zorlu yaptığı açıklamada;

''Ben hiçbir markanın çayıyla zayıflamadım. Kendi yaptığım karışımla kilo verdim.

 

''KİMSE BENİM ADIMI...''

Hiçbir markayla da reklam anlaşması yapmadım. Kimse benim adımı kullanarak reklam yapamaz.

100 bin liralık dava açacağım. Bu olayı mahkeme çözecek'' ifadelerini kullandı.

Bu olaydan muzdarip olan diğer isimler ise Fahriye Evcen ve Bengü oldu.

 

EVCEN DE TALİMAT VERDİ

Firmanın ilanlarında fotoğrafları yer alan Bengü durumdan haberdar olunca;

''Bengü bu markanın sarımsak çayı ile zayıfladı ve benzeri içerikteki reklamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu duyurulara asla itibar edilmemelidir'' diye bir açıklama yaparak sevenlerini uyardı.

 

AVUKATINA TALİMAT VERDİ

Ünlü popçu reklamı yapan firmayı dava edeceğini belirtirken, Fahriye Evcen de yasal yolları kullanmak için avukatına talimat verdi.[reklam]

DOKTORLAR TAVSİYE EDİYOR!

Dr. Ender Saraç sağlıklı yaşam ve zayıflamak isteyenler için sarımsak çayını tavsiye ediyor. Saraç yaptığı açıklamada: ''Zayıflama sürecini hızlandırmak isteyenler sabah-akşam sarımsak çayı içmeli'' diyor.

 

NASIL HAZIRLANIR?

İşte sarımsaklı çayın tarifi:

Angelina Jolie'nin tam 11 kilo vermesini sağlayan bu çayı, Türk insanın beslenme alışkanlıklarına göre yeniden yorumlayan Saraç, bu çayın nasıl yapıldığını şöyle anlatıyor:

“2 bardak suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak ve yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin.

Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edin.''

 

 

ÜNLÜLERİN CİLT BAKIMINDA YENİ MODA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin