resim yok
27 Ekim 2014 - 11:45
Magazin

Davutoğlu dizi setini ziyaret etti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT'de yayınlanan 'Yedi Güzel Adam' adlı dizinin çekim setini ziyaret etti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT'de yayınlanan 'Yedi Güzel Adam' adlı dizinin çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

 

DİZİ SETİNE SÜRPRİZ ZİYARET

Davutoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantının ardından, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 'Yedi Güzel Adam' dizinin çekimin yapıldığı sete geçti.

 

OYUNCULAR TARAFINDAN KARŞILANDI

Başbakan Davutoğlu'nu, Türk Edebiyatı'nda çok önemli bir yere sahip olan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay'ın hayatlarını konu alan dizinin oyuncuları tarafından karşılandı.

Oyuncularla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Başbakan Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, dizide hayatı konu edinilen yazarlardan Rasim Özdenören de eşlik etti.[reklam]

NURİ PAKDİL'DEN ANTİFİRAVUNİST SELAM

Dizi setinde konuşan Nuri Pakdil, ''Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, sayın bakanlarımızı, milletvekillerimizi, hemşehrilerimi antiemperyalist, Antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi de antifiravunist bilinçle selamlıyorum'' dedi.

 

DAVUTOĞLU'NDAN PAKDİL VE ÖZDENÖREN'E TEŞEKKÜR

Başbakan Davutoğlu da "Antiemperyalist, antikapitalist, antifaşist, antinasyonalist ve en önemlisi antifiravunist olan yedi güzel adamın diyarı Kahramanmaraş'a selam olsun. Bu vesileyle ahirete intikal eden bütün güzel adamlar için bir kez daha Rabbim'den rahmet diliyorum.



Kahramanmaraş topraklarının ne kadar bereketli ve vicdan dolu olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan Nuri Pakdil üstadımıza ve Rasim Özdenören abimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz" karşılığını verdi.

Davutoğlu, dizide 'Yedi Güzel Adam'ı canlandıranların, 'yedi güzel sanatçı ve adam' olarak, dostluklarının daim olması temennisinde bulundu. Dizi ekibiyle fotoğraf çektiren Davutoğlu, daha sonra setten ayrıldı.

 

YEDİ GÜZEL ADAM 16. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 

URAZ KAYGILAROĞLU EVLİLER KERVANINA KATILDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin