resim yok
02 Haziran 2012 - 00:00

 

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Star TV tarafından düzenlenen “Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması”nın birincisi Açelya Samyeli Danoğlu oldu. Ayakligazete.com’un haberine göre, ‘İffet’ dizisinin Cemil karakterine başarıyla can veren İbrahim Çelikkol  Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Jüri koltuğuna oturan Çelikkol adaletli bir seçim yapmaya özen göstereceklerini dile getirdi.
 
FİNAL HAZIRLIKLARI!
 
İffet dizisindeki Cemil karakteriyle büyük beğeni toplayan İbrahim Çelikkol, dizi setinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Çelikkol ‘’Her şey çok güzel devam ediyor. İnsanlardan sürekli olumlu tepkiler alıyoruz, sezon finali hazırlıkları içindeyiz bir diğer yandan gelecek sezon içinde hazırlıklara başladık’’ dedi.
 
BAŞKA BAHARA…
 
İbrahim Çelikkol rol arkadaşı Deniz Çakır’la haklarında çıkan aşk dedikoduları için ‘’Bu gece güzellik yarışmasındayız, güzel bir gece geçireceğiz bu gibi konuları başka zaman başka bir yerde konuşalım’’ dedikten sonra jüri koltuğundaki yerini aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin