resim yok
06 Ekim 2011 - 00:00

 

Yönetmen Levent Semerci ile 3 yıllık ilişkisini geçen ay bitiren Beren Saat, yabancı bir gençle başbaşa Yeniköy’deydi. Beren Saat, arkadaşı olduğunu söylediği gençle ilgili “Yeni bir aşk mı?” sorusuna gülümseyerek karşılık verdi
 
Geçen haftalarda Esra Dermancıoğlu ile gece eğlencesinde objektiflere takılan ve gömleğinin düğmeleri açılınca zor durumda kalan Saat, bir süredir özel hayatında kameralardan uzak durmaya özen gösteriyordu. Saat, dün ise Yeniköy’deki Gazebo Restaurant’a erkek arkadaşı ile beraber objektiflere yansıdı. Restoranda gayet samimi ve neşeli oldukları gözlenen ikilinin çıkışta keyifli halleri dikkat çekti. Görüntülendiğini fark edince başta şaşıran Saat, ardından yanındaki gence durumu İngilizce olarak anlattı.
Sarışın yakışıklı genç de “Oo very good!” diyerek Saat’e karşılık verdi. Yanındaki meçhul erkeğin adını ısrarla söylemeyen ve arkadaşı olduğunu söyleyen Beren Saat, “Yeni bir aşk mı?” sorusunu ise tebessümle karşıladı. Gülümseyerek cipine binen Beren Saat, yanındaki gençle sürekli İngilizce konuştu. 27 yaşındaki Beren Saat’in keyifli hali Levent Semerci’yle yaşadığı 3 yıllık ilişkinin ardından yeni bir ilişkiye adım attığı şeklinde yorumlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin