resim yok
12 Ağustos 2011 - 00:00

 

Daha önce yan rollerde oynayan oyuncular bu sezon baş rolde...
 
Geçen sene oynadıkları yan rollerde başarılı performans sergileyen birçok oyuncu önümüzdeki yeni yayın döneminde baş rolde ekrana gelecek... Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin İnci Hoca'sı Yeliz Kuvancı Seni Bana Yazmışlar; Muhteşem Yüzyıl'da Leo'yu canlandıran Seçkin Özdemir ise Kırmızı Eşarp izisindeki rolleriyle dikkati çekiyorlar.
 
- 'GÜNEYDOĞU'dan Öyküler: Önce Vatan'da 'Aylin Hemşire' rolüyle ekrana gelen Melisa Sözen, bu sezon ise 'Reis' adlı dizide Mehmet Akif Alakurt'la başrolü paylaşıyor.
 
- 1987 doğumlu Yeliz Kuvancı geçen yayın döneminin en çok izlenen yapımlarından 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki 'İnci Hoca' rolüyle milyonların beğenisini kazandı. Kuvancı, şimdi 'Seni Bana Yazmışlar' adlı romantik-komedide Ali İl'le başrolü paylaşıyor.
 
- KADİR İnanır ile Türkan Şoray'ın efsane filmi 'Selvi Boylum Al Yazmalım'ın dizi versiyonu 'Kırmızı Eşarp'ta genç bir isim dikkati çekiyor.
 
- 'Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ın yaşaması için zehirli lokumlardan yiyen 'Leo'yu canlandıran Seçkin Özdemir, 'İlyas' rolüyle karşımıza çıkacak.
 
- GEÇEN yılın en çok izlenen dizileri arasında yer alan 'Ezel'de 'Şebnem' karakterini başarıyla canlandıran Bade İşçil, 'Kuzey Güney'de Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'la başrolü paylaşıyor.
 
- 'Hanımın Çiftliği' dizisinde 'Kemal' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Caner Cindoruk, 'Firar'la ekrana gelecek. Dizide, Mardin'in güçlü aşiretlerinden Bahtiyanların karmaşık ilişkileri anlatılıyor.
 
- BAŞROLLERİNİ genç oyuncuların paylaştığı 'Küçük Sırlar' dizisindeki 'Arzu' karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan İpek Karapınar 'Zehirli Sarmaşık'ta Aslı Tandoğan ve Orhan Kılıç'la başrolü paylaşıyor.
 
- 'Yaprak Dökümü'nde 'Ferhunde' karakterini başarıyla ekrana taşıyan Deniz Çakır, yeni yayın döneminde ise 'İffet' dizisinin başrolünde yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin