resim yok
26 Ocak 2011 - 00:00

Arkadaşları ile basket oynarken ayağını burkan ve çapraz bağlarını koparan Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul’dan Los Angleas’a gitti. Atatürk Havalimanı’na gelmeden önce menejeri tarafından gidiş kapısına tekerlekli sandalye isteyen Kıvanç Tatlıtuğ terminale girerken sandalyeye oturmadı, ancak elindeki bastondan destek alarak zorlukla yürüdü.


Dizilerde canlandırdığı karakterler ile Türk ve Arap dünyasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ ABD seyahati ile ilgili olarak yönetmen James Cameron’ın yapımcılığını üstlendiği Sanctum filminin galasına katılmak üzere Los Angeles’a gittiğini söyledi.

 

Münih aktarmalı olarak Los Angeles’a gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen Kıvanç Tatlıtuğ’un, basket oynarken ayak bağlarını kopartması sebebiyle koltuk değneği ile yürürken oldukça zorlandığı gözlendi. Kıvanç Tatlıtuğ, basın mensuplarının sorusu üzerine, "Titanik" ve "Avatar" filmlerine imza atan ünlü yönetmen James Cameron’ın yeni filmi "Sanctum"un Los Angeles’ta yarın düzenlenecek galasına davet edildiğini kaydetti. Gala gösterisinin ardından da bir davete çağrıldığını belirterek birkaç gün Los Angeles’ta kalacağını söyledi.

James Cameron’dan bir filmde oynaması için teklifin söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine soruyu yanıtsız bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, geçirdiği kazaya ilişkin soru üzerine, "Basket oynarken oldu. Talihsizlik. Bağlarda kopma var. 2 günlük bir mevzu" dedi.
Kıvanç Tatlıtuğ daha sonra Lufthansa uçağı ile Münih aktarmalı olarak Los Angeles’a gitti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin