BBC dizi ve yapımları Türk izleyicilerle buluşuyor!

Türkiye'de ilk kez yayına girecek olan BBC Knowledge ile BBC HD kanalı, 13 Ağustos'tan itibaren Digiturk platformunda izleyici karşısına çıkacak.

resim yok
06 Ağustos 2013 - 16:52
Magazin

Türkiye'de ilk kez yayına girecek olan BBC Knowledge ile BBC HD kanalı, 13 Ağustos'tan itibaren Digiturk platformunda izleyici karşısına çıkacak.
 

Kanal sayısı yükselecek


Şu anda yayınlanmakta olan BBC Entertainment ve BBC World News kanallarına eklenmesiyle birlikte, BBC’nin Digiturk platformunda yayınlanan kanal sayısı 4’e yükselecek.

BBC Knowledge’ın Türkiye lansmanı bu yıl Kıbrıs, Macaristan, Romanya ve Slovakya’da yapılan diğer lansmanlarla birlikte, Avrupa çapında hızla büyümekte olan kanalın erişim alanını daha da genişletmeyi hedefliyor.

CEMA Başkan Yardımcısı Ian McDonough, konuyla ilgili olarak;

“Bu anlaşma, kanal portföyümüzün Avrupa çapındaki genişlemesi açısından büyük bir adım. Hem biz, hem de izleyicilerimiz için harika bir gelişme.

 

Artık BBC Entertainment ve BBC World News’a ek olarak, birinci sınıf programlarımızı daha da geniş bir kitleye ulaştırabileceğiz. Türk izleyiciler, BBC markasını oldukça iyi tanıyor – BBC World News Türkiye’de 13 yıldır yayınlanıyor ve uluslararası konularda kaliteli haberleri, güncel gelişmeleri ve yaşam tarzı programlarımızı izleyicilerle buluşturuyor.

BBC Entertainment da çok popüler. Pazarda yaptığımız araştırma, gerçeklere dayalı, eğitici ve kültürel değeriyle BBC Knowledge kanalının da Türkiye’deki izleyicilere çok çekici geleceğini gösteriyor” dedi.

Digiturk İçerik Direktörü Esra Özaral Altop ise,

“Türkiye’nin ilk ve lider dijital platformu olarak, BBC ile işbirliğimizi büyüterek BBC HD ve BBC Knowledge kanallarını da Digiturk üyelerine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. İçeriğimizi ve teknolojik altyapımızı üyelerimizin beklentisi doğrultusunda sürekli olarak yeniliyoruz. BBC HD ve BBC Knowledge kanallarının platformumuza katma değer sağlayacağından hiçbir şüphemiz yok. İki kanalın da Digiturk izleyicilerinin beklentilerini karşılama anlamında bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz.
[reklam]
BBC HD, BBC’nin her izleyici grubuna uygun en iyi programlarını Türkçe altyazı seçenekleriyle yayınlıyor. Belirli bir program türü yayınlayan tematik bir kanaldan fazlası olan BBC HD, filmlerden dizilere, eğlence programlarına ve haberlere kadar pek çok farklı içerik sunarken, BBC Knowledge ise Türkiye’de ilk kez Digiturk izleyicilerine sunulacak olup günde 24 saat yüksek kaliteli kültürel programlar ve belgeseller yayınlıyor olacak.

Ayrıca çok kısa zamanda tamamen Türkçe dublajlı olarak yayın hayatına devam edecek” açıklamasını yaptı.

BBC Worldwide’ın Digiturk platformunda yayınlanacak ikinci yeni kanalı ise BBC HD. Portföyünde ödüllü belgeseller, eğlence ve sanat programları bulunan kanal, İngiliz ve uluslararası yayıncıların içeriklerini yayınlıyor.

Kanalda, Ağustos ayında yayınlanacak programlar arasında; Hairy Bikers’ Bake-ation, Orbit -  Earth’s Extraordinary Journey, Earthflight ve Sherlock yer alıyor.

 

 

LOST'UN OYUNCU KADROSU YENİDEN BİR ARAYA MI GELİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin