BBC'den kara komedi-gerilim dizisi: 'Stag'

Prodüksiyonuna başlanan dizinin oyuncu kadrosu da duyuruldu.

resim yok
19 Mayıs 2015 - 15:58
Magazin

BBC Two'nun kara komedi-gerilim türündeki yeni dizisi 'Stag'dan ilk bilgiler geldi!
.
Prodüksiyonuna başlanan dizinin oyuncu kadrosu da duyuruldu.
.
İşte yeni diziyle ilgili ilk etapta bilmemiz gerekenler:
 

ÇEKİMLER BAŞLADI

BBC Two kanalı için hazırlanan ve korkunç bir hale gelen bir hafta sonu toplantısını konu edinecek 'Stag'ın çekimlerine dün itibarıyla İskoçya'da başlandı.
 

OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: 
.
Jim Howick (Peep Show, Horrible Histories), Stephen Campbell Moore (The Wrong Mans, Our Zoo), JJ Feild (The Musketeers), Reece Shearsmith (Inside No 9), Rufus Jones (W1A, Hunderby), James Cosmo (Game Of Thrones), Tim Key (Inside No 9, Alan Partridge), Amit Shah (Silent Witness, Jekyll & Hyde) ve Sharon Rooney (My Mad Fat Diary). 
.
Danimarkalı Pilou Asbaek (Borgen, A Hijacking) ve Avustralyalı Christiaan Van Vuuren (ABC’s Soul Mates) ise dizinin uluslararası konuk oyuncuları.
.
 

HİKAYESİ

Üç bölümden oluşacak dizinin konusuna kısaca bakalım:
.
Ezik ve silik bir öğretmen (Jim Howick), gelecekteki eniştesi (Stephen Campbell Moore) ve çekilmez olarak nitelenen birkaç arkadaşıyla birlikte İskoçya'nın dağlık bölgelerinde gerçekleşen bir geyik avı seyahatine katılır.
.
Ancak ilerleyen saatlerde aslında geyiklerin değil kendilerinin bir av olduğu ortaya çıkacaktır! Kirli sırlar ortaya çıkmaya ve eski dostlukların sınırları hayatta kalmak için gerçekleşen acımasız bir yaşam mücadelesinde test edilmeye başlamıştır.
 

YARATICI EKİP

BAFTA ve Golden Globe adayı Jim Field Smith (The Wrong Mans, Episodes) ve George Kay (The Tunnel, Our Zoo, The Hour) tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yapımcı ve yönetmenliğini ise Jim Field Smith üstleniyor. 
.
Myfanwy Moore'un uygulayıcı yapımcı olduğu proje, BBC iç yapımlar komedi bölümünün Idiotlamp ile ortak yapımcılığında hazırlanıyor.
 

İLK AÇIKLAMALAR

Stag'ın yapımcı, yönetmen ve ortak yazarı Jim Field Smith yeni projesiyle ilgili şöyle konuşuyor.
.
''Fantastik derecede yetenekli bu kadronun adeta cehennem olarak niteleyebileceğimiz dağlık bölgelerdeki çekimlerde bizimle birlikte yedi hafta geçireceklerine inanamıyorum. Sanırım kadro, senaryoyu adamakıllı okumamış olsa gerek!''
.
BBC komedi departmanından Myfanwy Moore ise yeni diziyle ilgili;
.
“Jim ve George çılgın bir komedi-gerilim yarattı. Korkutucu komik bir yolculuk olacağı konusunda şüphe duymadığımız bu proje için böylesine muhteşem bir kadronun bize katılmaya karar vermeleri konusunda mutluluk duyuyoruz.'' ifadelerini kullanıyor.
.
KRALİÇE VICTORIA'NIN HAYATI DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin