resim yok
25 Aralık 2012 - 00:00

 

İngiliz yayın kuruluşu BBC, ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin yıldızlarından Songül Öden’e geniş yer ayırdı.
Ünlü oyuncuyu Cerrahpaşa’daki dizi setinde ziyaret eden Rajan Datar tarafından önceki gün kaleme alınan yazı, “Umutsuz Yıldızla Bir Gün” başlığıyla sitede yer aldı. Yazıda, Öden hakkında övgü dolu sözler yer alırken ünlü oyuncunun hem çekici hem de esprili olduğuna vurgu yapıldı.
Oyuncunun özellikle Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesinin bulunduğuna dikkat çekilen yazıda, yıldızın Ürdün kraliçesi Rania tarafından da büyük bir beğeniyle takip edildiğine yer verildi. Oyuncunun canlandırdığı ‘Yasemin’ karakterinin, dizinin ABD’de yayınlanan orjinal versiyonundaki ‘Susan’ karakterinin aksine cinsel içerikli sahnelerinin olmamasına da dikkat çekildi.
Yazıda ayrıca, Türk dizilerinin son dönemde büyük bir yükselişte olduğu ve popülerlik olarak Latin Amerika’nın ünlü ‘telenovela’larını bile geride bıraktığına değinildi. Türk dizileri sayesinde Arap ülkelerinden Türkiye’yi ziyaret edenlerin sayısının son 7 yıl içinde 5 kat arttığına vurgu yapıldı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin