Bebek İşi'nde beklenmedik ayrılık!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın her hafta peş peşe 2'şer bölümü yayınlanan 25 dakikalık son dizisi 'Bebek İşi - Ben Buralarda Yeniyim'de önemli bir gelişme yaşandı.

resim yok
25 Ağustos 2013 - 11:05
Magazin

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın her hafta peş peşe 2'şer bölümü yayınlanan 25 dakikalık son dizisi 'Bebek İşi - Ben Buralarda Yeniyim'de önemli bir gelişme yaşandı.

Yeşilçay başrolünü komedi dizilerinin aranılan oyuncusu Timur Acar ile paylaştığı Show TV'de yayınlanan dizisinde özellikle yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ile çalışmayı şart koşmuştu.

 

YAPIMCIYLA GERGİNLİK

Yapım şirketi Limon Yapım ile bölüm başına 6 bin TL'ye el sıkışan Yeşilçay'ın dizisinin ilk bölümlerinin çekimin ardından 2. seriye başlandı.

Ancak set ekibinden sızan haberlere göre son bölümlere yaklaşırken iddiaya göre Karaçelik ile yapım şirketi arasında bir süredir yaşanan gerginlik tırmandı.

Altın Portakal aldığı Gişe Memuru filmiyle tanınan Karaçelik'in çektiği sahneler montajda sıkıntı yaratıyordu. Aynı zamanda çekimler zamanında yetişmiyordu.

Yapım şirketi sahnelerde değişiklik istedi. Karaçelik ise çektiği sahnelerde yapılması planlanan değişikliklere karşı çıktı.

Yaşanan durum Karaçelik'in projeden ayrılmasıyla son buldu. Aynı zamanda komşusu olan sevgilisiyle çalışmayı özellikle isteyen Yeşilçay, bu gelişmeye üzüldü.

Dizinin çekimlerini yönetmen yardımcısının tamamlayacağı öğrenildi.

 

Nurgül Yeşilçay'ın Candan isimli, yeni anne olmuş bir psikoloğu canlandırdığı 'Bebek İşi - Ben Buralarda Yeniyim' dizisinin önce Türkmax'te yayınlanlanacağı duyurulmuş ancak daha sonra Show TV'ye transfer olmuştu

 

DİZİ HAKKINDA

Bir kadın ve bir erkek; bol didişmeli ama aşk dolu bir evlilik... Bu evliliğe bir de bebek eklenirse harika olur, değil mi? Tıpkı hepimizin hayal ettiği gibi; evli, mutlu, çocuklu!.. Başlangıçta evet, belki...

Ama bir de işin gerçeğine bakalım: [reklam] Senaryosunu Murat Gürvardar’ın yazdığı Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın başrollerini paylaştığı; Nevra Serezli, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Bora Akkaş gibi usta oyuncuların da yer aldığı dizinin sürpriz ve gizli bir kahramanı daha var: Yankı bebeğe sesiyle hayat veren, ünlü oyuncu Erkan Can...

Bebek İşi’nde, genç bir çiftin, bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden  ve hayal dünyasından oldukça esprili, eğlenceli bir dille anlatılıyor.

 

OYUNCULAR

Nurgül YEŞİLÇAY – Candan (Anne)
Timur ACAR – Murat (Baba)
Eymen SÖZENERE – Yankı (Çocuk)
Nevra SEREZLİ – Suzan (Candan Anne)
Zafer Diper – İlhan (Candan Baba)
Ayşenil ŞAMLIOĞLU – Zehra (Murat Anne)
Güray KİP – Aziz (Murat Baba)
Bora CENGİZ – Ozan (Murat Kardeş)
Hüseyin ERKANLI – Zihni (Taksici)
Elisanur ERKÖSE – Mira (Yankı’nın Aşkı)
Didem TASLAN – Doktor Alev (Yankı’nın Doktoru)
Murat SAĞLAM – Sıtkı (Kapıcı)
Hakan ALTUNTAŞ – Halis (Candan’ın Hastası)

 

 

NURGÜL YEŞİLÇAY'DAN ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin