Beckham ailesinin son gözdesi ortaya çıkıyor!

Beckham çifti, bir dönem gölgede kalan ilk çocukları Brooklyn'i yavaş yavaş magazin dünyasına tanıtmaya başladı.

resim yok
08 Kasım 2013 - 09:42
Magazin

Beckham çifti, bir dönem gölgede kalan ilk çocukları Brooklyn'i yavaş yavaş magazin dünyasına tanıtmaya başladı.

Popstar Victoria Beckham ile futbolcu David Beckham'ın aşkları ve ilişkileri, 1990'lı ve 2000'li yıllara damgasını vurmuştu.

 

BÜYÜK İLGİ ÇEKMİŞTİ

Her adımları gazetelere konu olan çiftin ilk çocukları Brooklyn de büyük ilgi çekmişti.

 

ANNESİNİN KAVALYESİ

Ancak 14 yaşındaki Brooklyn, bir süredir geri plandaydı.

 

YENİDEN...

Burberry için modellik yapan kardeşi Romeo Beckham'ın aksine bir türlü ortalarda görünmeyen Brooklyn'i ailesi yeniden magazin dünyasının ortasına çekmeye karar verdi.

 

SON DÖNEMDE...

Manchester United'ın seçmelerine katılan ve babası gibi başarılı bir sporcu olmak isteyen Brooklyn, son dönemde davetlerde annesine kavalyelik yapmaya başladı.

 

EŞLİK ETTİ

Brooklyn, geçtiğimiz günlerde annesine yine bir davette eşlik etti.[reklam]

VICTORIA'NIN YAŞAMI

Victoria Beckham, 1990'lı yıllara damgasını vuran Spice Girls adlı müzik grubunun "Posh" lakablı üyesidir. Beckham, moda çalışmalarına bir jean defilesi ve parfüm tasarımıyla başladı. Halen, ABD'de çalışmalarını sürdürmektedir.

04 Mart 1999 tarihinde ilk çocuğunu, Brooklyn, dünyaya getirdi. Bu doğumdan 4 ay sonra da David Beckham ile evlendi. 2. oğulları Romeo James Beckham 1 Eylül 2002 tarihinde dünyaya geldi. 3. oğulları Cruz Beckham 2005 yılının Şubat ayında dünyaya geldi.

 

10 Temmuz 2011'de Los Angeles'taki Cedars Sinai Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Kızlarının adına 'Harper Seven Beckham' koymuşlardır.

 

http://img855.imageshack.us/img855/4111/xtj8.jpg

 

ÜNLÜ SANATÇININ ŞAŞIRTAN TALEPLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin