Begüm Birgören eski aşkına mı dönüyor?

ATV'nin yeni dizisi 'Kaçak'ın yıldızı Begüm Birgören, bir süre önce yollarını ayırdığı oyuncu sevgilisi Sarp Levendoğlu ile barıştı.

resim yok
26 Eylül 2013 - 09:25
Magazin

Magazin dünyasından bir aşk dedikodusu daha!

 

BİRLEŞTİLER Mİ?

Eski aşk yeniden alevleniyor mu?

 

İşte detaylar:

 

BARIŞTILAR

ATV'nin yeni dizisi 'Kaçak'ın yıldızı Begüm Birgören, bir süre önce yollarını ayırdığı oyuncu sevgilisi Sarp Levendoğlu ile barıştı.

Önceki akşam Asmalımescit'teki Off Pera'da eğlenen ikilinin neşeli tavırları dikkat çekti.

 

POZ VERDİLER

Birbirlerinin yanından bir an olsun ayrılmayan Birgören ile Levendoğlu, genellikle tepki gösterdikleri gazetecilere bu kez gülümseyerek poz verdi.

 

BİRGÖREN'İN KARİYERİ

Birgören, 13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografisi

Kaçak (dizi) (2013)
Ağır Roman Yeni Dünya (2012)
Türkan (2011)
Ömre Bedel (2009) - Ömür
Ali'nin Sekiz Günü (2008) - Zeynep
Mert ile Gert (2008) - Nazlı
Nokta (2008)
Karayılan (2007) - Elvan
Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe
Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni
Seher Vakti (2005) - Melike[reklam]

LEVENDOĞLU'NUN KARİYERİ

Levendoğlu, oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.

 


 

SİNEM KOBAL VE ARDA TURAN ÇİFTİ İÇİN ARALIK AYININ ÖNEMİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin