resim yok
09 Mart 2012 - 00:00

 

TBMM Genel Kurulunda kadına şiddet yasası ele alınırken konuşan MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen ‘’ Behzat Ç. Adlı dizide, Türk ailesinin temeline dinamit konuluyor. Bir savcı ile bir emniyetçi nikâhsız bir şekilde birlikte yaşıyor ve emniyet görevlisi, savcı rolündeki bayana karşı çok sert davranıyor, kadını aşağılayıcı sözler ve davranışlarda bulunuyor’’ dedi.
 
Bülent Belen, Behzat Ç. gibi birçok dizide ‘’Maço Erkek’’ karakterinin bulunduğunu belirterek RTÜK nezdinden önlem alınmasını istedi.
 
Aile Bakanı Fatma Şahin ise, Belen’in eleştirilerine katılarak şunları söyledi:
 
"Behzat Ç gibi kadını ikincileştiren, şiddeti artıran, kadının cinselliğini öne çıkaran dizilerle ilgili, yüksek oranda şikâyet var. Ben de 2 çocuk annesi olarak bu dizilerden, kadını ikincileştiren ve şiddeti artıran dizilerden şahsi olarak da rahatsızım. RTÜK, şikâyete bağlı bir süreçle çalışıyor. Ya seyretmeyeceğiz ya da şikâyet mekanizmasını güçlendireceğiz.’’

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin