resim yok
16 Nisan 2014 - 10:52
Magazin

Behzat Ç. hayranlarına şok!

Son dönemde ekranlara gelen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile gündemden düşmeyen Erdal Beşikçioğlu, yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak.

 

Neden mi?

 

İşte detaylar:

 

HAYRANLARINI ŞAŞIRTACAK

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde canlandırmış olduğu 'Komiser Behzat' karakteri fenomen olan Erdal Beşikçioğlu, yeni rolüyle hayranlarını şaşırtacak.

 

'7 ŞUBAT'

Beşikçioğlu, '7 Şubat' adlı dizide bir mafya babasını canlandıracak.

 

SENARYOLARI BEĞENMEDİ

Erdal Beşikçioğlu ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide canlandırdığı Komiser Behzat karakteri fenomen olan, daha sonra gelen onlarca teklifi, senaryoları beğenmediği için geri çeviren Beşikçioğlu aradığı rolü buldu.[reklam]

TERS KÖŞEYE YATIRACAK

Erdal Beşikçioğlu, Kurtlar Vadisi ekibinden ayrılan senarist Bahadır Özdener'in yazdığı '7 Şubat' adlı dizide bir mafya babasını canlandıracak.

 

GÜÇLÜKLE İKNA OLMUŞ

Özdener'in güçlükle ikna ettiği Beşikçioğlu, yeni rolüyle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi hayranlarını ters köşeye yatıracak.

 

 

DİYANET TV'DE HANGİ DİZİ ÖVÜLDÜ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin