resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Üç yıldır hayatımıza dokunan Behzat Ç., bu akşam son kez ekranda!

 

Veda vakti!

 

Yayınlandığı 3 sezonda Türk televizyon tarihine geçen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi bu akşam son defa ekranda olacak.

Televizyonların en fazla tartışılan ve ceza alan dizilerinden olan Behzat Ç. 3 yılda kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

 

Karakterlerin doğallığı...


Bugüne kadar yayınlanan tüm polisiye dizilerden farklı olan dizideki karakterler hayatın içinden fırlamış kadar doğaldı.

İlk defa bir polisiye dizide argo konuşan ve kaba ama son derece samimi, hepimizin benimsediği karakterleri izledik.

Ve üç senedir hayatımıza giren Behzat Ç ve Cinayet Büro ekibine artık veda vakti geldi.

 

Bu akşam son

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 17 Mayıs Cuma akşamı 23.15'te yayınlanacak 96. bölümüyle son defa ekrana gelecek.

 

Sırlar çözülüyor


Dizideki uzun zamandır süren tüm sırların çözülmesinin beklendiği bu bölüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek.

Dizinin bitmesinin ardından ise ikinci filmleri olan 'Behza Ç. Ankara Yanıyor' filminin çekimlerine başlanacak. Kıbrıs ve Ankara'da çekilecek film önümüzdeki sonbaharda vizyona girecek.
[reklam]
İşte final bölümünün özeti:

Son Hesaplaşma

Behzat Ç., Şule'nin açığa çıkmasından sonra büyük bir ikilem yaşamaktadır. Şule, yaptıklarının hesabını vermeye yaklaşmıştır ama Behzat Ç., kızını yalnız bırakmak istememektedir. Cinayet Büro, Behzat'ın durumdan haberdar olup olmadığını dahi bilmemektedir. Emre ise, Şule'nin yakalanması için son hamlesini gerçekleştirmek üzeredir.

Diğer yandan, Barbaros ve Muzaffer, son ve büyük bir hamle yapmak üzere kolları sıvarmışlardır. Önlerinde büyük ama zorlu bir hesaplaşma vardır.

Behzat Ç., bir yandan Şule'yi korumaya çalışırken, diğer yandan Barbaros ve Muzaffer'i yakalamaya çalışacaktır. Behzat Ç., bütün bu koşuşturma içinde hiç beklemediği bir sona doğru ilerlemektedir.
 

 

BEHZAT Ç.'NİN FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKİLDİ! SON BÖLÜMDEN KARELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin