resim yok
23 Mart 2011 - 00:00

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin yönetmeni ve oyuncuları, Melih Gökçek'i makamında ziyaret ettiler ve dizide oynaması teklifinde bulundular

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ, yönetmeni Doğan Ümit Karaca ile oyunculardan Berkan Şal (Akbaba), Fatih Artman (Harun) ile Kurumsal İletişim Kordinatörü Velhan Çantay'dan oluşan ekibi ağırladı.

Ankara'da çekilen dizilerin sayısının artmasından memnun olduklarını ifade eden Gökçek, ''Bu dizilerin özellikle Ankara'nın tanıtımı noktasında çok büyük faydası oluyor. Onun için biz Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ne olursa olsun elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz'' dedi.

Gökçek, dizinin yapımcısı Karlıdağ'dan dizide büyükşehir belediyesinin parkve bahçeleri ile rekreasyon alanlarının kullanılmasını isteyerek, ''Dev rekreasyon alanlarımız var dizide bu alanlar kullanılabilir. Çocuklu bir senaryonuz olursa Harikalar Diyarı'nı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Görsel zenginlik açısından Altınpark, Gölbaşı ve Dikmen Vadisi kullanılabilir'' diye konuştu.

Dizinin yapımcısı Tarkan Karlıdağ da, dizinin çekimlerinin haziran ayı ortalarına kadar devam edeceğini, Gökçek'in söylediği alanların da çekimlerde kullanılabileceğini söyledi.

ANKARA İLE İLGİLİ BİR DÖNEM DİZİSİ DAHA GELİYOR 
Ankara'da şu an çekilen 5 dizi olduğunu anlatan Karlıdağ, kendilerinin Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin ardından Ankara ile ilgili bir dönem dizisi daha çekmek istediklerini söyledi ve şöyle konuştu: ''Ankara'nın geçmişine ait bir hikaye olacak. Biraz Hacettepespor Kulübü'nün kuruluşu ile ilgili bir hikaye. Mor Menekşeler ismi altında projeyi yazdırdık. bu verimli işbirliğini bu projeyle de sürdürmek istiyoruz. Dizide Ankara'nın çehresinin değişimiyle alakalı. Hacettepe biraz kabadayılar semti olduğu için, biraz onların üzerinden 'Bir Zamanlar Amerika' filmi havasında olacak. Üç arkadaşın yükseliş hikayeleri anlatılacak. Arka plandaysa sosyoekonomik olarak Türkiye'nin yükselişi, gelişimi merkezden, Ankara'dan anlatılacak. Biliyorsunuz bu tür dönem filmleri genelde İstanbul'dan anlatılıyor.'' 

GÖKÇEK'E DİZİ TEKLİFİ 
Karlıdağ, bir gazetecinin dizide Gökçek'in de yer alıp almayacağı yönündeki sorusu üzerine de ''Biz teklif ettik, başkanım da değerlendireceğini söyledi'' dedi.

"BEHZAT Ç., DAHA AZ KÜFÜR EDECEK" 
Tarkan Karlıdağ, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile ilgili eleştirilerin başında yer alan 'bip' sesleri ve alkol kullanımı hakkında da, "Dizide küfürleri daha da azaltacağız. Eleştirileri takip ediyoruz. İçki içilen sahneleri de geri plana çekeceğiz. Her şey gereksiz olmayacak" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin