resim yok
13 Mart 2013 - 00:00

Erdal Beşikçioğlu kendisinin zorla görüntüsünü çekerek haber yapan magazinciden kazandığı 5 bin TL’lik manevi tazminatı Çankaya Belediyesi Kadın Sığınma Evi’ne bağışladığını açıkladı.

Televizyon dünyasında Behzat Ç. karakteriyle ikon haline gelerek gönülleri fetheden Erdal Beşikçioğlu bu kez de şiddet gören kadınların gönlünü fethetti.

 

Zorba Behzat!

 

Erdal Beşikçioğlu kendisinin zorla görüntüsünü çekerek haber yapan ve "Zorba Behzat" başlığını atan Güneş Gazetesi'nden kazandığı 5 bin TL’lik manevi tazminatı Çankaya Belediyesi Kadın Sığınma Evi’ne bağışladığını açıkladı.

Geçen hafta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Çankaya Belediyesi’nin Kadın Sığınma Evi’ni ziyaret eden Beşikçioğlu, aynı gün avukatından “Manevi tazminat kazandınız” haberini aldı. İstemediği halde fotoğrafı çekildiğini ve o dönem gazetelerde “Zorba Behzat”, "Çakma Komiser",  "Bir Ankara Kabadayısı" şeklinde başlıkların atıldığını hatırlatan Beşikçioğlu, “Tuhaf tabi ki, o gazeteci benim fotoğrafımı çekerken gösterdiğim tepki için ‘Zorba Behzat’ diye bir başlık atmıştı, şimdi o ‘Zorba Behzat’ kadın sığınma evine kazandığı bu tazminatı vermek ister” dedi.

 



Yerel Mahkemece onanan kararın ardından Beşikçioğlu avukatından gelen bu haberi Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile de paylaştı.

Başkan Tanık, Beşikçioğlu’na kadın sığınma evine gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

 

'Behzat Ç.' 88. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin