resim yok
17 Kasım 2011 - 00:00

 

Behzat Ç.”nin yaratıcısı Emrah Serbes, ‘acemi senarist’ eleştirilerine tepki gösterdi
 
Serbes, hakkında çıkan söylentilere, afilifilintalar.com adresindeki internet sayfasında kaleme aldığı yazısıyla yanıt verdi. Emrah Serbes, “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filmi vizyona girdiğinden beri ne polis şiddetini meşrulaştırmam, ne maçoluğum, ne ergenliğim, ne cemaatçiliğim, ne de depremzedelerin hakkını yemişliğim kaldı. 12 Kasım’da NTV canlı yayınında ‘ilk defa senaryo yazdım,’ derken film senaryosu bağlamında söylemiştim. Daha önce film senaryoları yazsam da vizyona giren ilk film senaryom buydu. 2006’dan beri en az 100 bölüm dizi senaryosu yazdım. Bana acemi senarist demeden önce 100 bölümü 80 sayfayla çarpıp bunun kaç sayfa ettiğini hesaplayın. Sinema sanatını ciddiye aldığım ve muteber olanın gerektiğinde özeleştiri yapabilmek olduğunu düşündüğüm için söylemiştim o lafı. Ama bu memlekette özeleştiri yapmak ve kendiyle dalga geçebilmek bir haslet olmaktan çıkmış maalesef” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin