resim yok
26 Kasım 2010 - 00:00

3 kere günü değiştirilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 3 hafta sonra yayından kaldırılacağı söylentileri hayranlarını kızdırdı. Dizinin kaldırılacağı söylentilerine kızan Gençlerbirliği'nin taraftar grubu Alkaralar, Cumartesi günü Gençlerbirliği - Sivasspor maçında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'ne tribünden destek verecekler. Dizinin yayıncısı Star'ı telefon ve e-posta yağmuruna tutan, çeşitli internet sitelerinde yorumları ile kızgınlıklarını dile getiren Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi fanatikleri, dizinin yayından kaldırılması durumunda eylem yapacaklarını belirtti. Önce Pazar günü yayınlanan, ardından Pazartesi gününe kaydırılan ve son olarak Salı'da karar kılınan dizinin yayından kaldırılacağı söylentileri Gençlerbirliği'nin taraftar grubu Alkaralar'ı da kızdırdı. Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı cinayet masası amiri Behzat Ç.'nin koyu bir Gençlerbirliği taraftarı olması nedeni ile diziye sempati duyan Alkaralar, Cumartesi günü Gençlerbirliği - Sivasspor maçında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'ne destek verecekler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin