resim yok
13 Kasım 2011 - 00:00

Behzat Ç. ekrana dönüyor. Yeni sezonda adamları, Ercüment’in tuzağa düşürdüğü Behzat Ç.’yi temize çıkarmaya çalışıyorlar.

 
Sıradışı bir polisin maceralarını anlatan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi geçen sezon, Doğuş Yayın Grubu'nun yeni kurulacak kanalına transfer olmuş, ekip bu arada bir sinema filmine başlamıştı. Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ün vizyona girdiği günlerde, Star TV, Doğuş Yayın Grubu’na geçti, böylece Behzat Ç</a>. de Star TV’de kaldı.
 
Genel yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem ve Emrah Serbes’in yazdığı dizide Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Ege Aydan, Seda Bakan, Hakan Hatipoğlu, Fatih Artman ve Ayça Eren rol alıyor. Yeni sezonda heyecan kaldığı yerden devam edecek.
 
Ercüment Çözer (Nejat İşler), sözünde durarak kızının katilini ona teslim etmiş ama bu durum Behzat Ç.’de yeni yaralar açmıştır. Kızı Berna’nın katili, bugüne kadar varlığından bihaber olduğu diğer kızı Şule’dir. Üstelik, Ercüment Çözer, Behzat Ç.’ye büyük bir tuzak kurmuş ve hapishaneye girmesine sebep olmuştur. Bu durum onun umurunda değilse de Cinayet Büro elemanları, Savcı Esra ve Şevket, Behzat Ç.’yi kurtarmak için çalışmaya başlarlar.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin