Being Human ekranlara geri mi dönüyor?

Being Human hayranlarını heyecanlandıran gelişme...

resim yok
21 Mayıs 2015 - 13:00
Magazin

Final yapan dizi ekranlara geri döner mi?
.
10 Mart 2013 tarihinde BBC ekranlarına gelen 'The Last Broadcast' isimli final bölümüyle ekranlara veda eden beş sezonluk İngiliz dizisi 'Being Human' ileride yeniden yaşam bulabilir mi?
.
Peki bu ihtimal nereden çıktı?
 

GERİ DÖNÜŞ SENARYOSU 

Dizinin önümüzdeki süreçte yeni bir sezon ile geri dönme şansının ortaya çıkması için gereken en önemli şey; dizinin yaratıcısı ve senaryo yazarı Toby Whithouse'un baş döndürücü ve çarpıcı bir dönüş senaryosu ortaya çıkarması.
.
BBC yazarlar odasında yapılan görüşmede Whithouse'un, BBC Three'nin doğaüstü temalı dizisi Being Human'ın diriltilmesi olasılığına şimdilik çok fazla inanıp önemsemediği izlenimi verdiği belirtiliyor.
 

WHITHOUSE'UN AÇIKLAMALARI

Toby Whithouse'un konuyla ilgili söylemleri şu şekilde:
.
''Çarpıcı ve devrimci bir fikir olmaksızın Being Human'ı geri döndürebilseydim kimsenin bana bu konuda teşekkür edeceğini sanmazdım. 
.
Böylesine aksi bir durum gösteriyi geriye götürürdü. Ve ben şimdilik bu çarpıcı fikirlere sahip değilim!''
 

İLGİ ÇEKİCİ HİKAYE

2008-2013 seneleri arasında BBC Three ekranlarında izleyicilerle buluşan Being Human; hayalet, vampir ve kurt adam olan yirmili yaşlardaki üç ev arkadaşının aynı zamanda sırlarını dış dünyadan saklamaya çalışarak normal bir hayat yaşamaya çalışmaları ekseninde gelişen olayları konu ediniyordu.
 

WHITHOUSE 'DOCTOR WHO' 9. SEZONDA!

Being Human'ın bitişinin ardından senaryo çalışmalarını farklı projelerde sürdüren Whithouse, bir casus hikayesi The Game'in ardından Doctor Who'nun yeni sezonu için de çalışmalarda bulundu ve bilim-kurgu dizinin dokuzuncu sezonunun iki bölümünün senaryosunu kaleme aldı.
.
Bu arada Being Human dizisinin Syfy ekranlarındaki aynı isimli Amerikan versiyon uyarlaması olan Being Human'ın (US) dört sezon sonrasında geçtiğimiz sene ekranlara veda ettiğini de hatırlatalım.
.
'HAPPY VALLEY'IN YARATICISINDAN YENİ PROJE! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin