resim yok
22 Nisan 2012 - 00:00

 

10 ay önce nikâh masasına oturan Burcu Kara ile Buğra Gülsoy’un boşanma kararı aldığı ve ayrılığa Gülsoy’un eski sevgilisi Selen Soyder’le yeniden görüşmeye başlamasının yol açtığı öne sürüldü.
 
Soyder, iddialar üzerine Gülsoy’la iki yıldır görüşmediklerini söyledi: “Biz Buğra’yla üç yıl beraber olduk, 2010’da ayrıldık. Bir yıldır da kendisini görmüyorum. Aralarına girmem gibi bir şey söz konusu olamaz. Buğra şu an evli, bekar bile olsa yeniden barışmamız mümkün değil. Bitmiş gitmiş bir ilişki, artık işim olmaz.” Buğra Gülsoy da ihanet iddiasına bir basın açıklamasıyla yanıt verdi: “Eşimi aldatmam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Bu konuda çıkan haberler, iddialar tamamen asılsızdır.”        

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin