Belçim Bilgin ilk kez anlattı!

Belçim Bilgin: ''Yapabilirmiyim diye çok düşündüm.''

resim yok
10 Mart 2014 - 12:11
Magazin

Belçim Bilgin: ''Yapabilirmiyim diye çok düşündüm.''

Yeni filminde görme engelli bir genç kızı oynayan Belçim Bilgin ''Hazal çok zor bir karakterdi. Daha önce yaptığım hiçbir işe benzmiyordu'' dedi.

 

GERİ SAYIM

Ün­lü oyun­cu Bel­çim Erdoğan Bil­gin, 14 Mar­t'ta viz­yo­na gi­re­cek olan 'Sa­de­ce Se­n' isim­li si­ne­ma fil­min­de gör­me en­gel­li Ha­zal ka­rak­te­riyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

EN ÇOK ETKİLENDİĞİ...

Ro­lüy­le il­gi­li ko­nu­şan Bil­gin;

''En çok Ha­zal ka­rak­te­ri­nin ken­di için­de­ yaşadığı ça­tış­ma­lar­dan etkilendim'' diye konuştu.

 

''ÇOK HEYECANLANDIM'

Bilgin;

''Se­nar­yo­yu oku­du­ğum­da hiç ya­şa­ma­dı­ğım bir he­ye­can ya­şa­dım.

Bir iki gün ken­dim­le ka­lıp aca­ba bu işe so­yun­ma­lı mı­yım, da­ha ön­ce yap­tı­ğım hiç­bir işe ben­ze­mi­yor, bu­nun al­tın­dan kal­ka­bi­lir mi­yim dedim.

Böy­le bir de­ne­yim ya­şa­dı­ğım için de çok mut­lu­yu­m.''

 

FİLMİN ÖZETİ

Yapımcılığını Boyut filmin üstlendiği dram ve romantizmi birleştiren Sadece Sen filminin yönetmenliğini Hakan Yonat üstlenirken, kadroda Belçim Bilgin, İbrahim Çelikkol, Kerem Can ve Necmi Yapıcı gibi isimler yer alıyor.[reklam]

Aşkın engel tanımadığını ortaya koyan Sadece Sen, zorlukların içinde filizlenen bir ilişkiyi bize anlatıyor. Emekliye ayrılmış bir boksörle görme engelli bir kızın arasında tutkulu bir aşk olabilir mi? Acaba boksörün geçmişi bu aşka başka bir engel mi oluşturacaktır yoksa o güçlü bağ her şeyin üstesinden gelebilecek midir?

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kali onun için çarpmaya başlayacaktır.

 

SON BİR KEZ...

Birbirlerini tanıdıkça Ali'nin Hazal hakkında öğrendikleri, ona geçmişte kendi yaptığı hataları hatırlatacaktır. Ali her ne kadar boksörlük mesleğini bırakmış olsa da Hazal'a olan aşkı için son bir kez dövüşmesi gerekecektir.

 

 

BELÇİM BİLGİN'İ AĞLATAN TACİZ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin