Belçim Bilgin Kürt kızı rolüyle Hollywood'a açılıyor

"Backstabbing for Beginners" filminde Iraklı bir Kürt kızını canlandıracak Belçim Belgin, Hollywood kapılarını zorlayacak.

resim yok
08 Mart 2016 - 13:37
Magazin

Gergedan Mevsimi', 'Let the Music Play' gibi önemli yapımlarla dünyaya açılan Belçim Bilgin, yeni projesiyle Hollywood kapılarını zorlayacak. Ünlü oyuncu, 'Backstabbing for Beginners'ta Ben Kingsley, Jacqueline Bisset ve Theo James'le başrolü paylaşacak.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Belçim Bilgin'in başrolü üstlendiği "Backstabbing for Beginners"ın çekimlerine Fas'ta başlandı. Politik gerilim türündeki filmde Bilgin, "The Divergent" serisiyle tanınan Theo James, Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley ve dünyaca ünlü oyuncu Jacqeuline Bisset ile birlikte kamera karşısına geçiyor.

JAMES'İN KALBİNİ ÇALAN KÜRT GÜZEL

James "Backstabbing for Beginners"da, Birleşmiş Milletler'in Petrol Karşılığı Gıda Program Koordinatörlüğü'ne atanan Michael adlı idealist bir genci canlandırıyor. Savaş sonrası görev gereği kendini Irak'ta bulan Michael, Ben Kingsley'nin oynadığı Pasha'ya güvenebileceğini düşünüyor ama işler planladığı gibi gitmiyor. İşte o günlerde yolu Belçim Bilgin'in canlandırdığı Kürt kızıyla kesişiyor. Ve gerilimli bir ortamda sürpriz bir aşk hikâyesi doğuyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin