resim yok
14 Temmuz 2012 - 00:00

 

Ünlü oyuncu Özge Özberk, "Beni aldattı" diyerek 3 ay önce boşanma davası açan 5 yıllık eşi iş adamı Hayim Sadioğlu'nun bu kez kendisinden af dilediği iddiasıyla gündeme geldi.
Özberk geçen cumartesi akşamı Şişli'de bir kız arkadaşıyla yürürken heyecanlı heyecanlı 3 ay boyunca hiç aramayan eşinin şimdi kendisinden af dilediğini anlatırken görüldü. Ancak avukatı Fügen Akgün aracığıyla boşanma davası açan Sadioğlu Özberk'ten kesinlikle af dilemediğini ve davasını geri almadığını açıkladı. Sadioğlu'nun avukatı Fügen Akgün ise "Boşanma davası devam ediyor. Davayla ilgili gizlilik kararımız var ama müvekkilimin asla bir barışma talebi olmadı, olmayacak da... Hayim Sadioğlu durduk yere eşine dava açıp çocuğunun velayetini istemiyor. Boşanma davasının konusu sadakatsizlik ve dava dosyasında yer alan delil ve belgelerimiz de aldatmayı ispat edecek yeterlilikte. Ancak gizlilik kararı nedeniyle bu belgeleri açıklamamız mümkün değil. Hayim Sadioğlu, eşinin kendisini aldattığından emin olduktan sonra evden ayrılmasını istemiş, boşanma davası açacağını da kendisine bildirmiştir. Bir maden şirketi ortağı olan Hayim Sadioğlu'nun uzun süredir işsiz olduğu iddiası da gerçek değildir, yaptığı ödemeler, Özge Özberk'le beraber yaşadığı dönemde Kilyos'ta oturdukları evin kime ait olduğu da ortadadır" diye konuştu. Sadioğlu, boşanma davasında Özberk'ten 500 bin TL'lik tazminat, 4 bin TL tedbir nafakası ve ayrıca 2 yaşındaki oğlu Leo'nun da velayetini talep etmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin