resim yok
26 Eylül 2012 - 00:00

 

Işın Karaca’nın eşi Sedat Doğan’a açtığı anlaşmalı boşanma davasında bir sürpriz yaşandı. Doğan mahkemede, “Karımı seviyorum, boşanmak istemiyorum” deyince duruşma ertelendi
Şarkıcı Işın Karaca’nın, kendisini en yakın arkadaşı Buse Toprak ile aldattığı iddiasıyla eşi Sedat Doğan’a açtığı boşanma davasının ilk duruşması dün Kadıköy Adliyesi’nde görüldü. 5. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak açılan boşanma davası, Sedat Doğan’ın mahkeme salonunda “Ben karımı seviyorum, boşanmak istemiyorum” şeklindeki sürpriz ifadesi nedeniyle ertelendi. Duruşmaya Karaca avukatı Aydın Kurban ile katılırken, Sedat Doğan’ın ise yanında avukatının olmaması dikkat çekti. Mahkemeye önce Işın Karaca geldi, hemen ardından ise Sedat Doğan hızlı adımlarla açıklama yapmadan adliyeye girdi. Mahkeme koridorlarında gazetecilerin olduğunu gören Işın Karaca ile Sedat Doğan’ın hemen arkasından hızlı adımlarla mahkemenin kalemine girerek burada duruşma saatini bekledi.
 
 
 
 
Sabaha kadar ağladı
Gizlilik kararı olmamasına rağmen mahkeme mübaşirinin duruşmayı izlemek isteyen gazetecileri içeriye almaması tepki çekti. Sedat Doğan, yaklaşık 15 dakika süren duruşmada Karaca ile geçen günlerde boşanma protokolü yapmasına rağmen çark etti.
Ancak Işın Karaca boşanmakta kararlı olduğunu vurgulamasıyla protokol gereği anlaşmalı olarak açılan boşanma davası çekişmeliye dönüştü. Mahkeme salonundan önce çıkan Sedat Doğan açıklama yapmadı. Birkaç dakika sonra ise Karaca avukatı Aydın Kurban ile dışarı çıktı. Keyifsiz ve üzgün olduğu görülen, zaman zaman gözleri dolan Karaca, “Bu sözleri söyleyeceğini tahmin etmiyordum” dedi.
Karaca, gazetecilerin “Peki barışacak mısınız?” sorularına ise “Allah büyük diyorum. Gün doğmadan neler doğar” diye verdiği yanıtla kafaları karıştırdı. Çiftin kızları Sasha Mia 18 Eylül’de bir yaşına basmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin