Benedict Cumberbatch 'Sherlock' ile yola devam edecek mi?

Artık Sherlock severlere yine uzun bir bekleme süreci gözüküyor.

resim yok
21 Ocak 2014 - 13:42
Magazin

'Sherlock' sevenler dizinin yeni sezonunun yaklaşık 2 sene bekledi, yeni yılın ilk günü başlayan sezon ise üç haftada sonlandı.

Artık Sherlock severlere yine uzun bir bekleme süreci gözüküyor.

 

Dizi severlerin tek isteği ise bu sefer çok beklememek...

 

BİR SEZON DAHA GERİDE KALDI

Sir Arthur Conan Doyle'un kahramanını günümüze taşıyan BBC One'ın sevilen dizisi Sherlock'un bu sene başında Ocak ayında izlemeye başladığımız üçüncü sezonu; The Empty Hearse, The Sign of Three ve His Last Vow isimli bölümlerinin ekranlara gelmesinin ardından sonlandı.

 

4. SEZON HAZIRLIKLARI

Artık gözler dürdüncü sezona çevrilmiş durumda.

Hatırlanacağı üzere dizinin ortak yaratıcılarından Steven Moffat, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada BBC One'ın hit dramasının dördüncü ve beşinci sezonlarının da planlandığını, yeni sezonun mümkün oldukça hızlı şekilde hazırlanacağını belirtmişti.

Dizide Sherlock Holmes karakterini başarıyla canlandıran usta aktör Benedict Cumberbatch bu doğrultuda yaptığı açıklamada Sherlock ekibiyle yola devam etmek istediğini dile getirdi.[reklam]

CUMBERBATCH DEVAM ETMEK İSTİYOR

TCA basın turunda konuşan Cumberbatch;

''Sherlock ile yola devam edeceğim. Sherlock'u seviyorum ve onu çok canlandırıcı bir dizi olarak görüyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

İKİ 'HOLMES' BİR ARAYA GELİRSE!

Cumberbatch ayrıca Guy Ritchie'nin Sherlock Holmes film serisinde Sherlock Holmes karakterini canlandıran Robert Downey Jr. ile bir araya geldiklerini ve 'Sherlock Holmes'u oynamak' konusunda fikir alışverişinde ve tartışmalarda bulunduklarını söyledi.

 

MILLER'A YİNE ÖVGÜ

Cumberbatch son olarak Sherlock Holmes karakteri odaklı bir diğer dizi Elementary'nin yıldızı Jonny Lee Miller'a da övgü dolu sözlerde bulundu:

 

''Jonny şu sıralar işiyle ilgili oldukça meşgul. Ancak sürekli irtibattayız ve birbirimize bayılıyoruz!''

 

 

SAG AWARDS 2014 KAZANANLARININ LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin