Bengü yeni projesi hakkında açıklamalarda bulundu!

'Saygımdan' isimli üçüncü single'ını çıkaran Bengü, müzik tarzını değiştirdiğini söylüyor: ''Popüler müzik yaparken; ruhumdaki olgunlaşma ve kendi müziğimi oluşturma isteği, beni yeni arayışlara sürükledi.''

resim yok
30 Kasım 2013 - 11:02
Röportaj

'Saygımdan' isimli üçüncü single'ını çıkaran Bengü, müzik tarzını değiştirdiğini söylüyor: ''Popüler müzik yaparken; ruhumdaki olgunlaşma ve kendi müziğimi oluşturma isteği, beni yeni arayışlara sürükledi.''

Bengü, üçüncü single'ı 'Saygımdan' ile sevenleriyle buluştu. Şarkının dijital platformda ilk sıraya yerleşmesi ve müzikseverler tarafından beğenilmesi; ünlü popçuyu sevince boğdu.

 

Müzik dünyasına 18 yıl önce adım atan Bengü ile hem vokalistlikten solistliğe yükselmesini, hem de yeni albümünü konuştuk...


'Saygımdan' adlı üçüncü single'ınız piyasaya çıktı. Nasıl tepkiler alıyorsunuz?


Single çıkalı iki hafta oldu ama kısa sürede herkes şarkıyı çok sevdi. Şarkının internetten indirilme sayısı da müthiş rakamlara ulaştı.

 

SAMİMİ BİR ŞARKI YAPTIK

Şarkının bu kadar beğenilmesini bekliyor muydunuz?


Şarkımıza güvendiğimiz ve samimi bulduğumuz için, böyle bir başarıyı bekliyorduk; sürpriz olmadı. Ancak her zaman 'Acaba severler mi?' endişesini yaşıyorum. Ben şarkıyı yürekten söyledim, dinleyiciler yürekten sahip çıktı.


Sizce şarkı neden bu kadar sevildi?


Çünkü samimi bir şarkı oldu. Bu samimiyet, dinleyenlere de geçti. Ben, 'Yaralı' isimli şarkımda farklı tarzda müzik yapacağımın sinyalini vermiştim. İçimden geleni yaptım ve sevildi.

 

MÜZİK TARZIMI DEĞİŞTİRDİM

Bahsettiğiniz yeni müzik anlayışını nasıl tarif ediyorsunuz?


Bugüne kadar alışılmış popüler müziğin temsilcisiydim. Ancak ruhumdaki olgunlaşma ve kendi müziğimi oluşturma isteği; beni yeni arayışlara sürükledi. Ayakta kalabilmek ve bugüne kadar yarattığım şeyin daha üstüne çıkabilmek için, daha büyük şarkılar söylemem gerekiyordu. Bu noktada Zeki Güner'le bir araya geldiğimde 'İşte aradığım adam bu' diye hissettim.


'Büyük şarkı' derken neyi kastediyorsunuz?


'Saygım'dan, melodik yapısıyla büyük bir şarkı. Ayrıca sözleri çok anlamlı; 'Eğdirmem başımı kimselere ama sana yerle bir oldum' diye başlıyor; finale kadar tek bir boş kelime yok.[reklam]

Peki, bu şarkının size hissettirdiği duygu neydi?


Bir şeyler anlatan, hikayesi olan büyük şarkılar çok ilgimi çekiyor. Bu da öyle bir şarkı; çok güçlü bir kadın anlatılıyor şarkıda. Yaşadıklarına ihanet etmeyip sevgisine sahip çıkan başı dik bir kadın var. İlk duyduğumda çok etkilendim, çok hüzünlendim. Zaten Zeki şarkıyı benim için, beni düşünerek yazmış.

 

EVLİLİĞE SAYGIM VAR

Özel hayatınızda yaşadığınız son olaylardan mı etkilenmiş?


Hayır. Bu şarkı 9-10 ay önce yazılmıştı zaten. Söylediğim her şarkı mutlaka yaşadığımız şeylerden izler taşıyor ama bu şarkının yaşadığım son olayla alakası yok. Önceden yazılmış bir şarkı.


Evliliğe giden uzun bir ilişki yaşarken ayrılık haberiniz herkesi şaşırttı. Şu anda neler hissediyorsunuz?


Biz kadınlar çok kırılganız. Bir ilişkiye çok uzun süre emek veriyoruz. Haliyle ayrıldıktan sonra içimize kapanabiliyoruz. İnsan, kendini o süreci atlatmak zorunda hissediyor. O yüzden güçlü olmak zorundayız. Kendimizi işimize veriyoruz. Ben hayatıma çok mutlu şekilde devam ediyorum.


Evlilik kurumuna olan saygınız devam ediyor mu?


Evliliğe bakışım değişmedi, bu kuruma olan saygım devam ediyor. Ama şu sıralar evlilik gibi bir düşüncem yok.

 

 

ÜNLÜLER ARTIK BÖYLE ZAYIFLIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin