Beni Böyle Sev'de geri sayım! Setten son gelişmeler!

Beni Böyle Sev ekranlara geri dönme hazırlığında!

resim yok
30 Ağustos 2013 - 10:19
Magazin

TRT 1'in sevilen dizisi 'Beni Böyle Sev', 02 Eylül Pazartesi 19.50'de 23. bölümü ile sezona merhaba diyor.

 

KISA BİR ARANIN ARDINDAN...

Sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan “Beni Böyle Sev” 15 Temmuz’da yayınlanan 22.bölümü ile kısa bir ara vermişti.

BSK YAPIM adına yapımcılığını Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in yaptığı dizinin yönetmenliğini Cem Tabak yaparken dizinin senaryosunu Hakan Haksun yazıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ise Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Mert Turak, Burcu Biricik, Yusuf Akgün, Selen Uçer, Burcu Altın, Fatih Koyunoğlu, Meral Asiltürk, Beyti Engin’den oluşmakta.

 

KENDİ GÜN VE SAATİNDE

Geçtiğimiz yayın dönemine damgasını vuran “Beni Böyle Sev” ayrılığı sona eriyor.

Yaz sezonu ortasına kadar ekranda kalan ve ara verilen 1,5 aylık dönem içinde tekrar bölümleriyle bile büyük ilgi gören dizi yeni bölümleriyle kendi gününde ve saatinde TRT 1 ekranındaki yerini alıyor.

 

MANGAL PARTİSİNDE BULUŞTULAR

Sosyal Medya üzerinde çok büyük bir hayran kitlesi bulunan ve geçtiğimiz sezon yaptıkları sosyal etkinliklerle büyük ilgi gören dizi ekibi yeni yayın dönemi öncesinde BSK Yapım’da düzenlenen mangal partisinde bir araya geldiler.

 

SONRASINDA ÇEKİMLER

Daha sonra yeni sezonun ilk bölümü için kamera karşısına geçen ekip bu sezon yine adından çok bahsedilecek bölümler için iş başı yaptılar. [reklam]

SARIKAYA VE ÇAMCI KONUŞTU

Dizinin başrol oyuncularından Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı:

“Sektörün en kaliteli yapımlarından birine imza atıyoruz. Genç ama istikrarla bir ekip usta oyuncularında desteği ile kısa sürede büyük bir iş başardı. Bu sezonda kendi yükselttiğimiz çıtayı aşmak için çalışacağız.

 

''ÖDÜL REKORTMENİ OLACAĞIZ''

Kimi zaman gözyaşları kimi zaman kahkahalarla izlenecek bölümler gelecek. Şimdiden büyük konuşmak belki doğru değil ama bu sezon ödül rekortmeni olacağız” dediler.

 

SEZON FİNALİNİN SON DAKİKALARINI HATIRLAYALIM

 

BENİ BÖYLE SEV 'Ayrılmalıyız Ömer' klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin