Beni Böyle Sev'de sürpriz final! [Video]

İşte Beni Böyle Sev'in 22. bölümünde yaşananlar...

resim yok
16 Temmuz 2013 - 10:23
Magazin

Beni Böyle Sev'de Ömer'le Ayşem ayrılmaya karar verdi.

 

Seda büyük bir kaza geçirdi.

Dizinin final sahnesinde ise Ayşem hamile olduğunu öğrendi.

İşte Beni Böyle Sev'in 22. bölümünde yaşananlar...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Beni Böyle Sev dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Peki sezon finalinde neler yaşandı?

 

İşte sürpriz gelişmeler:

 

Neler yaşandı?

Beni Böyle Sev'de Ömer'le Ayşem'in ayrılmayacağını öğrenen Nadide hastanelik oldu. Bu durum Ömer'i çok üzdü ve kendini suçlu hissetti.

Seda Furkan'a ondan hoşlandığını söyledi ve af diledi. Gururu çok kırılan Furkan Seda'yı affetmedi.

Seda trafik kazası geçirdi. Kaza Furkan'ı derinden sarstı. Seda ölümden döndü.

Nezih Reyhan'ın kalbini yine kırdı. Önce çıkma teklif etti, sonra teklifi geri aldı.

Ailelerine zarar verdiklerini düşünen Ömer ve Ayşem gözyaşlarıyla ayrılık kararı aldı. Ayşem ise evden ayrılacağı sırada test yaptı ve hamile olduğunu öğrendi.

Oyuncu kadrosu

BSK yapım adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller’in yapımcılığını üstlendiği dizide;
[reklam]
Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Altan Gördüm (Reha), Güven Kıraç (Nail), Lale Mansur (Nadide), Erdem Akakçe (Haluk), Bala Atabek (Fahriye), Mert Turak (Nezih), Burcu Biricik (Seda), Yusuf Akgün (Furkan), Selen Uçer (Eda), Burcu Altun (Reyhan), Fatih Koyunoğlu (İlyas), Meral Asiltürk (Safiye) ve Beyti Engin (Halil) gibi oyuncular yer almakta.

 

Beğenildi

 

Her hafta Pazartesi akşamı saat 19.45 de ekrana gelen dizi kısa sürede üniversite gençliği ve evli çiftler arasında büyük beğeni topladı.

Özel bir araştırma şirketinin sosyal medya üzerinde yaptığı ankete 3500 kişi katıldı. Ankete katılanlara sorulan “hangi diziyi neden seyrediyorsunuz sorusuna” 2100 kişi “Beni Böyle Sev” dizisini seyrettiklerini, kadronun genç ve tecrübeli oyuncuların karmasından oluşuyor ve hikâyenin adeta kendi hayatlarından bir kesit sunduğunu söyleyerek oy kullandılar.

 

Sezon finalinin son dakikaları

 

 

BENİ BÖYLE SEV SETİNDE İLGİNÇ OLAY! DETAYLAR BURADA!

 

BENİ BÖYLE SEV 'Ayrılmalıyız Ömer' klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin