resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Her Pazartesi akşamı TRT 1'de ekrana gelen ve kısa zamanda güzel ve büyük hayran kitlesine oluşturmayı bilen "Beni Böyle Sev" dizisine yeni oyuncu dahil oluyor.
 

İşte o isim!


Daha önce "Düğün Şarkıcısı", "Deli Saraylı" ve son olarak Star TV ve Gold Film'in "İffet" dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Selen Uçer, sevilen dizi "Beni Böyle Sev"in oyuncu kadrosuna dahil oluyor.

 

Ne zaman?

Selen Uçer diziye sürpriz bir karakterle 15. bölümden itibaren dahil olacak. Selen Uçer’in hangi rolle izleyici karşısına çıkacağı ise henüz açıklanmadı.

Uçer'in kariyeri

Uçer, Ara filmi ile DOT yapımı Böcek oyunuyla tanındı. Kimya mühendisi bir anne babanın kızı olarak dünyaya geldi. Avusturya Lisesi'ni ve Boğaziçi Üniversitesi'nin kimya bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları'nda yer aldı. Ayrıca yarı zamanlı olarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'ne devam etti.

 

Bir yıl Akademi İstanbul'da burslu olarak eğitim gördü. Chicago'daki Roosevelt Üniversitesi'nde yine burslu olarak yüksek lisans yaptı. Yazdığı Amerikan Rüyası adlı oyun, Off-Broadway'de Ensemble Theater tarafından sahnelendi.

Türkiye'ye döndü ve 2004'te senaryosunu Ümit Ünal'ın yazdığı Anlat İstanbul filminde, Selim Demirdelen'in çektiği "Külkedisi" bölümünde oynadı. In-yer-face akımı oyunlarını sahneyen DOT'un Böcek adlı yapımında rol aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında Haldun Dormen'in sahneye koyduğu Kantocu oyunundaki performansıyla "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Kadın Oyuncusu" dalında Afife Jale Ödülleri'ne aday gösterildi.

[reklam]

Ümit Ünal'ın yönettiği, dört kişi arasında geçen 2007 yapımı Ara filminde yarı Fransız yarı Türk olan Gül karakterini canlandırdı. Bu rolüyle 15. Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Ayça Damgacı'yla paylaştı. 2008'de O... Çocukları filminde bir fahişeyi oynadı. 2009 yılında Binbir Gece dizisinde Emel karakterini canlandırdı. Hanımın Çiftliği dizisinde Asuman karakterini oynadı.

Ödülleri

CAM - Tiyatro Oyunu, Yönetmen: Laçin Ceylan
Afife Jale Tiyatro Ödülleri 2011
Yardımcı Rolde En iyi Kadın Oyuncu Ödülü
Lions Direklerarası Seyirci Ödülleri 2011
Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu

BÜYÜK OYUN - Sinema Filmi, Yönetmen: Atıl İnaç
Ankara Film Festivali 2010
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü

ARA - Sinema Filmi, Yönetmen: Ümit Ünal
Altın Koza Film Festivali 2008
En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

 

BSK apım adına Çağrı Bingüller ve Başak Bingüller Şahin'in yapımcılığını üstlendiği Beni Böyle Sev her Pazartesi 19.50’de TRT 1 ve TRT 1 HD’de izleyicilerle buluşuyor.

 

 

BENİ BÖYLE SEV'de Fikret Kızılok 'Yeter ki' klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin