Beni Böyle Sev'e müzik dünyasından konuk!

'Beni Böyle Sev'e müzik dünyasından konuk!

resim yok
01 Şubat 2014 - 01:30
Yeni Bölüm

'Beni Böyle Sev'e müzik dünyasından konuk!

TRT 1'in dizisine müzik dünyasından bir isim konuk olacak.

TRT 1'in başrollerinde Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Altan Gördüm, Güven Kıraç, Lale Mansur gibi isimlerin rol aldığı 'Beni Böyle Sev'in yapım şirketi BSK Yapım geçtiğimiz haftalarda diziye ünlü isimlerin konuk olacağını açıklamıştı.

 

OYUNCULARA DA AÇIKLANMADI!

İzleyiciyi mereklandıran bu sürpriz dizinin 45. bölümünde gerçekleşecek ve yapılacak ilk çalışma gününe adı oyunculara da açıklanamayan bir isim konuk oyuncu olarak diziye katılacak.

 

DUAYEN BİR İSİM

BSK Yapım, sadece konuk oyuncunun müzik dünyasının duayen isimlerinden olduğu ipucunu verdi.

 

YENİ BÖLÜM

'Beni Böyle Sev'in 45. bölümü 03 Şubat Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında olacak.

Dizinin 45. bölümünün özeti şu şekilde:

 

NELER YAŞANACAK?

Eda ve Nail’in konuşmalarını duyan Ayşem şaşkına döner. En büyük destekçisi Ömer'dir. Ama onun da kendisini anlamadığını düşünür.[reklam]

Ayşem, babasına sürekli annesini hatırlatacak sürprizler yapar. Eda, Ayşem’in küçük kurnazlıklarının farkındadır ve öyle kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. Ayşem’in karşısına ansızın çıkar ve hiç beklenmedik bir teklifte bulunur.

Reyhan’ın garip davranışlarına bir yenisi daha eklenir; evdeki saatler esrarengiz şekilde kaybolmaktadır. Üstelik Feridun’la görüşmeye başladığından bu yana Fahriye’ye kök söktürmektedir.

Giderek endişeleri artan Fahriye, Reyhan’ın psikiyatriste gitmesi gerektiğini söyler. Reyhan tedaviye başladığının daha ilk günü başına dert açmayı başarır.

Seda Burak’a minnettardır. Taner olayı ikisini yakınlaştırır. Burak başka türlü hayaller kursa da Seda’nın aklı Furkan’dadır.

Furkan da Seda olmadan yapamayacağını anlar ve Seda ile konuşmaya gider. Ancak konuşmanın seyri bambaşka bir yöne kayar.

Öte yandan Burak’ın herkesten sakladığı karanlık yüzünü kimse göremez.

 

 

'BENİ BÖYLE SEV' GEÇEN HAFTA NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin