‘Beni de kovun’ diyen Şevket Çoruh Arka Sokaklarda devam ediyor mu?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh'un akıbeti belli oldu.

Sibel Karagöl
08 Nisan 2017 - 17:19
Gündem

Kanal D ekranlarından on bir sezondur yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh'un akıbeti dün akşam yayınlanan 436. bölümde belli oldu.

17-04/08/jm.jpg

Cuma akşamları ekranlara gelen Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan 435. bölümünde Mesut komiser vurulmuş ve hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu. Bu sırada ameliyathaneye giren Gümüş, Mesut'un alnına silahı dayamıştı.

17-04/08/mm.jpg

Yaklaşık iki haftadır Şevket Çoruh’un akıbeti merak ediliyordu. Kanal D yönetimi tarafından İrfan Değirmenci’nin kovulmasının ardından “Ben de hayır diyorum, beni de kovun” diyen Şevket Çoruh’un, Arka Sokaklar’dan ayrılıp ayrılmayacapu merak konusu olmuştu.

Ve dün akşam yayınlanan Arka Sokaklar 436. bölümde beklenenin aksine Mesut Komiser heyecan dolu sahnelerden sonra kurtuldu.

Mesut Komiser Nasıl Kurtuldu?

Örgütün elemanlarından olan bir hastane çalışanı sayesinde içeri sızan Gümüş, ameliyathaneye uyku gazı verip tüm doktor ve hemşireleri uyutmuştur. Silahını Mesut ve Tunç’a doğrultur. Rıza Baba ve ekip ise aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye gelir ve başarılı bir operasyonla Mesut’u kurtarırlar. Gümüş tehdidinden kurtulan Mesut ise, oğlu Tunç’un karaciğerinden verdiği parça ile yaşama döner.

17-04/08/ins.jpg

Şevket Çoruh Kimdir? 

İlkokul eğitimini Üsküdar'da tamamlayan Şevket Çoruh lise eğitimini ise Kartal Anadolu lisesinde bitirmiştir. Şu an 44 yaşında olan deneyimli oyuncu, liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almış ve sonrasında kariyerine küçük yaşta başlamıştır.

17-04/08/hg.jpg

2006'dan beri Arka Sokaklar'ın Mesut'u olarak ailemizden biri gibi olmuş Çoruh, daha önce Savcının Karısı, Canın Sağolsun, Yılan Hikayesi, Çiçek Taksi gibi bir çok dizide başarılı oyunculuğuyla ilgi toplamıştır. Çakallarla Dans film serisinde Gökhan karakterini canlandıran oyuncu beyazperde de Anadalu Kartalları, Çanakkale 1915, Hayat Sana Güzel, İnşaat fimlerinde yer almıştır.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin