Benim Adım Gültepe yayından kaldırıldı

Kanal D'nin büyük umutlarla yayına getirdiği ama reytingde hüsrana uğratan dizisi Benim Adım Gültepe ekranlara veda etti.

resim yok
23 Ekim 2014 - 19:21
İptal - Onay

Medya Tava'nın haberine göre başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak’ın paylaştıkları 'Benim Adım Gültepe' dizisinin ekran macerası sona erdi.
 

DİZİ NEDEN BİTTİ?

Rakipleriyle girdiği reyting yarışına dayanamayan dizi 7. bölümde pes etti. Yeni sezona büyük umutlarla başlayan diziyi ne tecavüz ne de sevişme sahneleri kurtarabildi.
 

 

BENİM ADIM GÜLTEPE DİZİSİNİN KONUSU

dizinin konusu şöyle; 1980'li yıllar. İzmir'in Gültepe Semti.
 

Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü. İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek. Gülümser (Ayça Bingöl) bu dört çocuktan Gülali'nin annesidir. Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser'e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir. Eşref (Mete Horozoğlu) ise, mahallenin hem korkulan hem de saygı duyulan ağır abisidir.
 

Mahalle sakinlerinin yaşadıkları dönem, yer ve hayatla mücadelelerini bambaşka bir dille ekrana taşıyacak olan “Benim Adım Gültepe”nin ana kahramanlarından biri de, bizzat Gültepe'nin kendisi. Merakla beklenen “Benim Adım Gültepe” dizisinin İzmir'de başlayan çekimleri, İstanbul'da devam edecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile “Benim Adım Gültepe” Eylül'de Kanal D'de ekrana gelecek.
 

İzmirliler'i isyan ettiren sahneler İZLE

 

 

 


Gülümser ihanetin bedelini ağır ödedi İZLE

 

 

 


Gülümser intihar etti İZLE

 

 

 


Gülümser ve Halil birlikte oluyor İZLE

 

 

 


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin