Benim Adım Gültepe'de flaş gelişme!

'Benim Adım Gültepe' dizisi Kanal D ekranlarında bu akşam da ses getirecek...

resim yok
24 Eylül 2014 - 10:01
Yeni Bölüm

'Benim Adım Gültepe' dizisi Kanal D ekranlarında bu akşam da ses getirecek...

Benim Adım Gültepe'de flaş gelişme!

Yeni sezon dizilerinden 'Benim Adım Gültepe'nin 4. bölümü 24 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

 

SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Dizinin bu bölümünde; Gültepe'de sırlar ortaya çıkıyor!

 

YENİ BÖLÜMDE SÜRPRİZ GELİŞMELER!

Dizinin 4. bölümünde; Refik'in kardeşi Hikmet, Gülümser'i takibe alırken, yasak aşkın gizli tanığı Seyfi de gördüklerinden sonra ne yapacağını bilemiyor.

Gülümser'le olan konuşmalarından bir türlü ikna olmayan Refik, kardeşi Hikmet'i karısını takip etmekle görevlendirir. Abisinin yaptıklarını doğru bulmayan ve yengesine güvenen Hikmet, Gülümser'le konuşmaya gider. Ancak Gülümser'in tek misafiri bacanağı değildir.[reklam]

Aşık olduğu kadına sürpriz yapmak isteyen Halil de Gülümser'in kapısını çalar. Meziyet, hastaneden taburcu olduktan sonra da Eşref ile yakından ilgilenmeye devam eder. Ancak hoşlandığı adamın Suna'ya olan ilgisini fark eden Meziyet, kıskançlık krizine girer ve evde ortalık fena karışır.

 

BEKLENMEDİK TEPKİ

Diğer taraftan Nazlı'nın saygısız davranışlarına daha fazla tahammül edemeyen Murat beklenmedik bir tepki verir.

Yasak aşkın gizli tanığı Seyfi, gördüklerinden sonra ne yapacağını bilemez. Vicdanı ve her şeyden habersiz olan yakın arkadaşı Gülali arasında sıkışıp kalır.

 

ACI HABER...

Karakola gidip babasını görmek isteyen Reşat aldığı acı haberle yıkılır. Kardeşinin ölümüyle kaybedecek hiçbir şeyi olmadığına inanan Takoz Mehmet büyük bir çılgınlığa kalkışır.

Refik'in şüphelerini üzerine çeken Gülümser ve Halil, her şeye rağmen gizlice görüşmeye devam eder. Abisinin ısrarcı davranışına anlam veremeyen Hikmet ise verdiği sözü tutar ve yengesi Gülümser'i takip etmeye başlar.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI (Tıkla-izle)

 

'BENİM ADIM GÜLTEPE' O MAHALLEYİ İHYA ETTİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin