Benim Hala Umudum Var başlıyor!

Star, yaz sezonunu 'Benim Hala Umudum Var' ile açıyor.

resim yok
01 Temmuz 2013 - 14:04
Magazin

Star, yaz sezonunu 'Benim Hala Umudum Var' ile açıyor.

 

Başrollerde...

 

Dizinin başrollerinde Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız yer alıyor.

 

Hikaye

Star’ın yeni dizisi “Benim Hala Umudum Var”da İstanbul'un gösterişsiz semtlerinden birinde , annesi , kız kardeşi , üvey babası ve üvey kardeşleri ile birlikte yaşayan, 23 yaşındaki Umut ‘un (Gizem Karaca) hikayesi konu ediliyor.

Ozan (Şükrü Özyıldız) ve Hakan (Berk Oktay) ile yolları kesişen Umut’un hayatı o güne kadar sadece tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca baştan ayağa değişecektir.

 

Yaratıcı ve teknik ekip

Yapımcılığını Faruk Turgut’un (Gold Yapım) üstlendiği dizinin yönetmeni Nisan Akman.

Senaristleri Onur Uğraş ve Armağan Gülşahin olan Benim Hala Umudum Var’ın proje tasarımı ise Küçük Kadınlar dizisinden tanıdığımız Deniz Akçay’a ait.

1.BÖLÜM ÖZETİ

Hayatını üvey babası ve üvey abisinin baskıcı tutumları altında evden işe işten eve düzeninde yaşayan bir kız olan Umut ile hayatını zengin ailesinin tek çocuğu olmanın verdiği bir rahatlık ve ayrıcalıklar ortamında yaşayan Ozan’ın yaşamları bir partide tanıştıktan sonra tamamen değişir.

Ozan ilk görüşte aşık olduğu Umut’la yakınlaşabilmek için gerçek kimliğini saklayarak Umut’un çalıştığı kuaför salonunda çalışmaya başlar.

 

Başlarda Ozan’a mesafeli davranan Umut zaman içinde Ozan’ın kendisine olan ilgisine ve kendisi için yaptıklarına kayıtsız kalamaz ve ona aşık olur.
[reklam]
Ailelerin bilgisi dışında masumca yaşanan bu ilişki günden güne derinleşir.

Umut’un aynı evin içinde düşman kardeşler gibi yaşadığı üvey kardeşleri Selda ve Yelda, Umut’un Ozan’la olan ilişkisini öğrenir. Sinsice bir planla Umut’un en büyük korkusu, sabıkalı abileri Musa’yı bu ilişkiden haberdar eder.

Öğrendikleri karşısında deliye dönen Musa, Umut’a haddini bildirmek için eve giderken Ozan ve Umut’u öpüşürken görecektir…

Yayın Günü: 01 Temmuz Pazartesi
Yayın Saati: 21.00 / 1.bölüm / Yeni Dizi

 

 

DİZİNİN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin