resim yok
30 Ekim 2007 - 00:00

Özgü Namal, "Altın Portakal, benim için çok önemli bir ödül. Bu ödülü aldığım için çok mutluyum" dedi. 44'üncü Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Mutluluk" filmindeki oyunuyla "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Özgü Namal, "Altın Portakal, benim için çok önemli bir ödül. Bu ödülü aldığım için çok mutluyum" dedi. Genç oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Mutluluk filmi, benim mutluluğum oldu. O kadar sevinçliyim ki bunu size kelimelerle ifade etmem zor. Aynı filmle, Murat Han'ın da en iyi erkek oyuncu ödülünü alması da çok önemli. Bu ödüller, filmin başarısını gösteriyor. Şimdi sırada yurt dışı festivalleri var. çok yakında bütün festivalleri dolaşacağız. Umarım 'Mutluluk', o festivallerden de ödülle döner. Nurgül'ün bu yarışmada bir sıfır önde başladığını söyledim mi hatırlamıyorum. Ama eğer böyle bir şey söyledimse, 'Yaşamın Kıyısında' Cannes Film Festivali'nde ödül almıştı, o yüzden söylemişimdir. Bu ödüle layık olmaya çalışacağım." Aynı filmle "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Murat Han da, "O kadar mutluyum ki. Bu ödülü almak beni çok gururlandırdı" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin