Bensu Soral’a mükemmel doğum günü hediyesi

İçerde dizisinin Melek'i, Bensu Soral geçtiğimiz günlerde 26. doğum gününü kutladı. Güzel oyuncunun erkek arkadaşının yaptığı jest ise beğeni topladı.

Sibel Karagöl
26 Mart 2017 - 19:32
Magazin

Eekranlarda fırtına gibi esen İçerde dizisinin Melek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bensu Soral, 23 Mart 1991 Bursa doğumlu olup, geçtiğimiz günlerde 26. doğum gününü kutladı.

17-03/26/a.jpg

Kutlamaların ardı arkası kesilmezken, en güzel ve en dinlendirici hediye ise uzun süredir aşk yaşadığı başarılı işadamı Hakan Baş’tan geldi. Hakan Baş, biricik sevgilisini Avusturya’nın gözde tatil bölgelerinden olan Hallstatt’a götürdü.

17-03/26/b1.jpg

Bu romantik tatille sınırlı kalmayan Baş’ın aynı zamanda özel tasarım zümrüt bir kolye hediye ettiği de söyleniyor. Bensu Soral bu güzel doğum günü mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle belli ediyor.

17-03/26/image.jpg

Ekranlarda gülüşüyle içimizi ısıtan güzel Melek'imize hayatında ve kariyerinde başarılar diliyoruz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin