resim yok
29 Aralık 2011 - 00:00

 

Beren Saat’in 2 yıldır devam eden “Gecenin Kanatları” filmi davasının, yeni duruşması dün yapıldı. Saat, başrolünü Murat Ünalmış’la paylaştığı filmin fragmanında göğüslerinin göründüğü görüntüye yer verildiği için yapımcısını protesto ederek filmin galasına katılmamıştı
 
Filmin yapımcılığını üstlenen Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat’ın ortağı olduğu Boyut Film şirketi de sözleşmesinde yer aldığı halde gala ile filmin promosyon çalışmalarına katılmadığını belirterek Beren Saat’e 30 bin TL tazminat davası açmıştı. Geçen nisan ayındaki duruşmada filmdeki partneri Murat Ünalmış, “Aşk-ı Memnu” dizisinin setinde çekimim vardı. O yüzden galaya gidemedim” diyen Saat’in aleyhine şahitlik yapmıştı.
 
‘Beren çok disiplinlidir’
Davanın dünkü duruşmasında da bu kez Saat’in şahitleri dinlendi. “Aşk-ı Memnu” dizisinde Beren Saat’in eşini canlandıran Selçuk Yöntem, ünlü yıldızın dizi setinde olduğunu doğruladı. Yöntem, “Beren Saat, dizideki çekimini aksatmamak için galaya gitmedi. İşinde son derece disiplinli bir oyuncudur” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin