resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

'İntikam'ın yıldızı Beren Saat, sosyal medyadan ilk kez bir video paylaştı.

 

Hiç kullanmamıştı


Saat, geçen yıllarda adına açılan çok sayıda sahte hesapla ilgili rahatsızlık yaşayınca facebook ve twitter adresleri açmış ancak özellikle twitter hesabını hiç kullanmamıştı.

BİR İLKE İMZA ATTI

Ünlü oyuncu, dün ilk tweet'ini attı ve Amerikan "Revenge" dizisinin yerli uyarlaması olan "İntikam" için aldığı dövüş dersleriyle ilgili bir video'yu takipçileriyle paylaşmayı tercih etti.

 

1. sezon dövüş koreografi dersleri

Saat'in "1. Sezon dövüş koreografi dersleri" notuyla paylaştığı videoda oyuncu partnerleriyle karşılıklı dövüşürken bu sahnelere ne kadar sıkı hazırlanmış olduğunu da göstermiş oldu.

 

Kasım'dan bu yana...


Saat, "İntikam" için geçen Kasım ayından beri dövüş dersleri alıyor.

 

İzleyicileri ekran başına topluyor
 

Dizide geçtiğimiz hafta Emre'nin yeni planı geceye damgasını vururken, İntikam en çok izlenen dizisi olarak birinci sıraya yerleşti.
[reklam]
Başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın oynadıkları sevilen dizisi “İntikam”ın geride bıraktığımız Perşembe akşamı ekrana gelen bölümü A/B Sosyo Ekonomik Statü’de günün en çok izlenen dizisi ve birincisi oldu.
 
Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan “İntikam”, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 8.48 reyting ve yüzde 25.92 izlenme payı ile birinci oldu ve ekranın zirvesine yerleşti.

 

İşte Saat'in paylaşmış olduğu videodan görüntüler

 

 

BEREN SAAT'İN YAYINDAN KALDIRILAN İLK DİZİSİ! İŞTE DETAYLAR!

 

İNTİKAM 20. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin