resim yok
10 Mayıs 2011 - 00:00

 

Beren Saat, duygusal sahnelere bakın nasıl hazırlanıyor…

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde hiç yüzü gülmeyen Beren Saat, duygusal sahnelere kulaklıklarını takıp, hüzünlü şarkılar dinleyerek hazırlanıyor.

Bu sezon ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde bol bol gözyaşı döken Beren Saat, duygusal sahnelere müzik dinleyerek hazırlanıyor. Başrolünü oynadığı dizinin setinde bu tür sahneler öncesi bir köşeye çekilip, kulaklıklarını takan güzel yıldız, slow parçalar dinliyor ve kimseyle konuşmuyor. Sahne çekilmeden önce kampa giren ve kendisini duygusal sahnelere hazırlayan Saat, bu süre içinde kimseyle iletişim kurmamaya ve sadece müzik dinlemeye özen gösteriyor.

HOLLYWOOD YILDIZLARININ YÖNTEMİ

İlk bölümündeki tecavüz sahnesiyle büyük ses getiren dizide, Çeşme’nin bir köyünde doğup büyüyen ve nişanlıyken 4 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra hayatı alt üst olan Fatmagül isimli genç bir kızı canlandıran Saat’in yüzü hiç gülmemiş, ağlama krizlerine girdiği sahnelerle de dikkat çekmişti. Duygusal sahnelere büyük bir konsantrasyon altında hazırlanan ünlü oyuncunun müzik dinleme yöntemini Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği biliniyor. Titanic filmindeki Rose rolüyle tanınan Kate Winslet, Oscarlı yıldız Nicole Kidman, Harry Potter serisinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe ve Gladiator Russel Crowe da, çekimde daha rahat ağlama moduna girebilmek için müzik dinlediklerini söylemişlerdi.

34. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin