resim yok
02 Temmuz 2011 - 00:00

 

Televizyon programlarına uzun bir ara veren usta oyuncu Haldun Dormen yapımcılığı Osmantan Erkır’a ait olan Nurgül Yeşilçay, Müjde Ar, Sinan Çetin gibi önemli kişilerin jürisinde yer aldığı ‘Artiz Mektebi’nde oyuncu koçu olarak ekranlara geri döndü. Yayın sonrası setarkasi.com’a samimi açıklamalar yapan  Haldun Dormen, kenarda oturup eleştiri yapmanın çok keyifli olduğunu dile getirirken aynı zamanda sivri dilli jüri üyelerine karşı çocuklarım dediği oyuncuları koruduğunu belirtti.

USTA OYUNCUNUN YARIŞMADA Kİ FAVORİSİ…

Yarışmacıları çok sevdiğini söyleyen Haldun Dormen favorisini de açıklmadan edemedi. Sahneye en son çıkan aday Tülay’ın çok iyi bir oyunculuk sergilediğini açıklayan Dormen ‘abartmassa çok çok iyi bir komedyen olabilir. İnşallah şımarmaz’ diyerek genç nesil oyuncularada adeta mesaj göndermiş oldu.

SINIFTA KALIRDIM!

Kendisinin böyle bir yarışmaya katıldığını düşünülürse kesinlikle sınıfta kalacağınıda rahatça itiraf eden Haldun Dormen, bunca yıllık oyunculuk hayatına rağmen çok utangaç olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

BURASI BÜYÜK BİR FIRSAT!

Geçtiğimiz yıllarda yazdığı ‘Olmak Ya Da Olmak’ adlı kitabında genç oyunculara bol bol öğütler verdiğini belirten Dormen, buradaki öğütleride sahne arkasında bir bir yineleyerek oyunculara yol gösterdiğini söyledi. Şehir dışından gelen yarışmacı adaylar için kendilerini geliştirmeleri için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Haldun Dormen ‘’İstanbul çok zor bir yer ailesi akrabası yoksa burada yaşamak çok zor. Ama burada her şey karşılanıyor’’ diyerek yarışmanın avantajlarından bahsetti.

BEREN SAAT’İ ÇOK BEĞENİYORUM!’

Adeta dizi patlaması yaşanan son yıllarda genç nesil oyunculardan en çok Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle başarısına başarı katan Beren Saat’i çok beğendiğini söyleyen Haldun Dormen, ‘ umarım bu yarışmadanda Beren Saat gibi başarılı isimler çıkarırırız’ demeyi ihmal etmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin