Beren Saat ödül törenine damga vurdu!

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği 'Yılın Yıldızları' ödül töreninde iş, medya, sinema, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri ödül aldı.

resim yok
11 Ocak 2014 - 12:19
Magazin

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği 'Yılın Yıldızları' ödül töreninde iş, medya, sinema, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri ödül aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen 'Yılın Yıldızları' ödül töreni önceki
gece YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.


Yaklaşık 5 bin YTÜ öğrencisinin oylarıyla çeşitli kategorilerde başarılı görülen isimlerin ödül aldığı gecenin sunuculuğunu Hayrettin Karaoğuz yaptı.


Ödül töreninin öncesinde şarkıcı Jülide Özçelik ve 'Komedi Dükkanı'nın piyanisti olarak ünlenen Özer Atik'in mini konserleri davetlilere keyifli anlar yaşattı.

 

BU GECE BENiM iÇiN iLK

Berrak Tüzünataç, 'En İyi Yardımcı Film Oyuncusu' kategorisinde ödül almak üzere çıktığı sahnede, ''Bu ödül benim için bir ilk. Çünkü ilk defa bir ödülümü almaya düzenli, planlayarak ve zamanı uydurarak geldim. İlkler her zaman güzeldir'' dedi.

 

ACUN BİZDEN BİRİ

'Şeffaf Oda' programıyla 'En İyi Kültür Sanat Programı dalında ödül alan Milliyet yazarı Güneri Civaoğlu TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı’yı şu sözlerle övdü: ''İçimizden birinin, bir gazeteci, bir muhabir olan sevgili Acun Ilıcalı’nın medya patronu olması beni çok mutlu etti. Bana daha da uzun süre işler yapmamda bir heyecan yarattı. Acun Ilıcalı ve ekibine yeni kanalında başarılar dilerim.''

 

BEREN’İN SAAT'İ UYMADI!

Beren Saat törenin başlamasından yaklaşık 30 dakika sonra salona geldi. 'En İyi Kadın Sinema Oyuncusu' ödülü  için isminin anons edilmesiyle birlikte oturduğu yerden fırlayan oyuncu, aldığı ödülün kendisi için büyük önem taşıdığını  dile getirdi.

 

Beren Saat,  gülücükler saçarak sahneye çıktı, ''Bu ödül benim için çok önemli'' dedi.

 

GECENiN NEŞESi MERT FIRAT

'En İyi Erkek Sinema Oyuncusu' ve 'En İyi Sinema Filmi' ödüllerini alan Mert Fırat, gecenin en neşeli isimlerindendi. Fırat, '3 Adam'la En İyi Eğlence Show Programı' ödülünü alan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la da sahneye çıktı ve esprileriyle iki genç oyuncuya takıldı.[reklam]

VTR'DEN SESLENDİ

'En İyi Erkek Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülen Burak Özçivit geceye katılamadığı için ödülünü 'Çalıkuşu'nun setinde aldı. Barkovizyondan ödül için teşekkür eden oyuncu, salondaki davetlilerden büyük alkış aldı.

 

'YILIN YILDIZLARI' TESCİLLENDİ!

Gecenin önemli olayı, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Salih Bektaş tarafından bu ödüllere Marka Tescil Belgesi verilmesiydi. Bu yıl 12.si düzenlenen organizasyon, 10 yıllık süreyi doldurduğu ve gerekli başvuruyu yaptığı için tescillendi.

 

KiM HANGi ÖDÜLÜ ALDI?

En İyi İş Kadını: Hanzade Doğan Boyner
En İyi Şirket: Türk Hava Yolları
En İyi TV Kanalı: Star
En İyi Gazete: Hürriyet
En İyi Sinema Filmi: Kelebeğin Rüyası
En İyi Kadın Sinema Oyuncusu: Beren Saat
En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Mert Fırat
En İyi Yardımcı Film Oyuncusu:   Berrak Tüzünataç
En İyi Dizi: Yalan Dünya
En İyi Kadın Dizi Oyuncusu:  Bergüzar Korel
En İyi Erkek Dizi Oyuncusu:  Burak Özçivit
En İyi Tiyatro: Güldür Güldür
En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu:  Ali Sunal
En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu: Hasibe Eren
En İyi Eğlence Show Programı: 3 Adam
En İyi Kültür Sanat Programı: Şeffaf Oda
En İyi Sabah Programı: Günaydın Türkiye
En İyi Haber Spikeri: Fatih Portakal
En İyi Erkek Şarkıcı: Mabel Matiz
En İyi Kadın Şarkıcı: Göksel
En İyi Radyo Programı: Matrax

 

 

GQ ÖDÜL TÖRENİNE DE BEREN SAAT DAMGASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin