Beren Saat prensesler gibi!

Beren'e prenses muamelesi!

resim yok
22 Ağustos 2013 - 09:39
Magazin

Beren'e prenses muamelesi!

 

TÜM SET SEFERBER!

 

Uğur Yücel, tüm seti seferber etti!

Tecrübeli oyuncu Uğur Yücel, çekimleri süren 'Benim Dünyam' filminde rol alan Beren Saat'in elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyor.

 

GÜNEŞTEN KORUMAK İÇİN BİLE...

 

Çekim aralarında Saat'i güneşten korumak için bir set görevlisi bile var.

Görevli, elinde şemsiye ile sürekli Beren'e refakat ediyor.

 

BEREN ZORLU BİR KARAKTER İLE...

 

2005 yılı Hint yapımı Black filminden uyarlanan 'Benim Dünyam' filminde Beren Saat; doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kızı canlandıracak.

Saat; bu zorlu karakteri oynamak için uzun süre boyunca gözlem yaptı.

İntikam dizisinin ardından ara vermeden film çekimlerine başlayan Saat, geçtiğimiz haftalarda fayton sahnesinde objektiflere yakalanmıştı.

 

BİR BAŞKA UYARLAMA

 

Bu projeyle birlikte Beren Saat, "İntikam"dan sonra ikinci kez uyarlama bir projede rol almış oluyor. Bilindiği üzere İntikam dizisinin orijinal versiyonu Amerika'nın ABC kanalında Revenge ismiyle gösterilmekte.

Orijinal versiyonunda Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan, Nandana Sen'in rol aldığı Black filminde, hayatı karanlıkta yaşamaya mahkûm sağır ve kör bir kızın hikâyesi anlatılıyor.

Orijinal filmin özeti kısaca şöyle:
[reklam]
Kör ve sağır bir kızın bir öğretmen sayesinde hayata nasıl tutunduğunu ve nasıl yaşam mücadelesi verip kazandığını, sonunda da öğretmeni aynı duruma düşünce ona nasıl umutsuzca öğretmenlik yaptığını konu almaktadır.

Kör ve sağır doğan Michelle ailesi tarafından anlaşılamamaktadır. Annesi ve babası Michelle'i akıl hastanesine göndermeden önce son kez bir öğretmen tutup şanslarını denemek isterler.

Başta öğretmenle iyi anlaşamasalarda bu öğretmenin kızı başarılı bir şekilde eğittiğini görünce bu öğretmenle yola devam ederler ve Michelle bu öğretmen sayesinde üniversiteye gider ancak sonra Michelle'in öğretmeni Alzehimer hastası olur ve Michelle'e bakamayacak duruma gelir.

Artık öğretmen olma sırası Michelle'dedir, kendi öğretmenine ona öğrettiklerini geri öğretmek için umutsuzca çabalar. Başarılı bir Bollywood dram filmi.

 

 

'EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER' LİSTESİNDE KİMLER VAR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin