resim yok
06 Ağustos 2012 - 00:00

Kenan’la gelen sosyalleşme halleri

Oyuncu Beren Saat, hayranlarıyla her daim interaktif olan sevgilisi Kenan Doğulu’yu örnek alarak, uzun süredir direndiği sanal aleme ‘merhaba’ dedi

Akşam gazetesinin haberine göre en son rol aldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle hayran kitlesini 5′e katlayan Beren Saat, sosyal medya ile arasını düzeltti. Bugüne kadar hiçbir Facebook ya da twitter gibi sosyal medya hesabı kullanmayan Saat, hayranlarıyla interaktif olma kararı aldı. Kenan Doğulu ile yaşadığı doludizgin aşk ile sık sık gündeme gelen oyuncunun Doğulu’dan sonra çekingen tavrını kırıp halkla daha iç içe olduğu iddia edildi. Saat, tıpkı sevgilisi gibi sosyal medya uzmanı bir şirketle anlaşarak sanal aleme merhaba dedi. Twitter’da hiç twit atmadığı halde ilk günden 7,106 takipçi sayısına ulaşan Saat böylelikle Facebook ve Twitter’da adına açılan sahte hesapların önünü kesmiş oldu. Beren Saat'in resmi twitter ve facebook hesaplarının adresi şöyle:

http://www.twitter.com/berensaatsaat
http://www.facebook.com/BerenSaat

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin