resim yok
25 Temmuz 2014 - 11:18
Magazin

58 dakikada Türk mucizesi!

Ortadoğu'yu Balkanlar'ı fetheden Türk dizileri belgesel haline geldi.

Beren Saat, Halit Ergenç gibi yıldızlarla konuşan ünlü Yunan yönetmen, Türk mucizesini 'Kismet' adlı belgeselle anlattı.

 

TÜRK DİZİLERİ BELGESEL KONUSU OLDU!

Bizde pişti komşuya düştü... Son dönemde Ortadoğu'dan, Balkanlar'a dünyada büyük ilgi gören Türk dizileri Yunanistan'da belgesele dönüştü.

 

BAŞARININ DETAYLARI ARAŞTIRILDI

Yunan TV'lerinin en şok reyting alan, TV dergilerine kapak olan ve prime-time'de kuşağında Yunan özel kanallarının yayınlamak için sıraya girdiği yerli yapımların başarısına dünyaca ünlü Yunan yönetmen-yazar Nina Maria Paschalidou mercek tuttu.

 

ÜNLÜ OYUNCULARIMIZ BELGESELDE

Beren Saat, Halit Ergenç, Meltem Miraloğlu gibi isimlere yer veren Paschalidou, 58 dakikalık belgeselinde, dizilerin Yunanlıların günlük hayatları üzerinde gösterdiği etkiyi de anlattı.[reklam]

ARAPÇA, BULGARCA YOLDA

Yunan Anemon Production'ın yapımcısı olduğu belgeselde Muhteşem Yüzyıl Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı Kara Para Aşk gibi dizilerin setlerinden görüntüler de kullanıldı.

Çalışmanın Bulgarca ve Arapça versiyonlarının da hazırlanacağı öğrenildi. 

 

AMSTERDAM FESTİVALİ'NDE GÖSTERİLDİ

'Kismet' adlı belgeselin çekimlerinin çoğu Yunanistan'da gerçekleştirildi.

Montajı tamamlanan yapım, Hollanda'da düzenlenen 'Amsterdam Film Festivali'nde de izleyiciyle buluştu. Belgeselin afişindeki kınalı eller ve ay-yıldız dikkat çekti.
 

 

VE BEREN SAAT GELİNLİK GİYDİ! GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin