resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Beren ile Tuğba ilk kez karşı karşıya...

Ekranların iki güzel ismi Beren Saat'le Tuba Büyüküstün, kariyerlerinde ilk defa bu akşam aynı saate iki ayrı diziyle reyting savaşı yapacak.

EKRANLARDA DEV KAPIŞMA

Survivor'un salı günleri de yayınlanmaya başlamasıyla perşembe gününe kaydırılan Tuba Büyüküstün'ün Star TV'de  yayınlanan 20 Dakika dizisi ile Beren Saat'in Kanal D'de ekrana gelen İntikam'ı 20.00'de izleyici karşısına çıkacak.

Televizyon camiasında herkes bu rekabetin sonucunu merak ediyor.

Şu da bir gerçek ki, İntikam'ın reytingleri haftalık sıralamalarda 20 Dakika'nın çok çok önünde...

 

Bakalım 20 Dakika, yeni gününde nasıl reyting sonuçları elde edecek?

20 DAKİKA'da bu hafta!

Kerim yaşananları hatırlayacak mı? Zorba'nın kızının hayatı tehlikede. Son 17 saat. Melek ve Zorba, içerden dışarıya müdahale edebilecekler mi?

Ali, Kerim'in uyandığını öğrendi. Bu, her şeyi değiştirebilecek gelişme, Ali'nin başka çareler aramasına yol açacak. Ozan'dan işbirliği isteyecek. Ozan yardım edecek mi? Ali, Melek'in nakil bilgilerine ulaşmak için nasıl bir yol izleyecek? Nakil bilgilerine ihtiyacı olan tek insan Ali değil. Albay da bilgilerin peşinde. Aynı hedef üzerinde karşılaşırlarsa, bilgi kimin tarafına geçecek?

Kerim, kimseyi hatırlamıyor ama buna inanmayan biri var. Ya Kerim, hatırlamıyor numarası yapıyorsa?


İNTİKAM'da bu hafta!

Serbest kalan Emre eve gelmiştir. Yağmur’dan ayrılsa da, aklı hala ondadır. Üstelik suçu itiraf ettikten sonra hapishanede intihar eden Altan ile ilgili de şüpheleri vardır. Şahika, onun hem Yağmur’a dönmesini engellemek hem de kafasını bulandıran bu mevzulardan uzak tutmak için Emre’yi Amerika’ya göndermeye karar verir. Haldun’u ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Adil Çelik davası yeniden açılmıştır.
[reklam]
Yeni ortaya çıkan bir delil nedeniyle şirket inceleme altına alınırken, Haldun da soruşturmaya dahil olur. Haldun beklenmedik gelişmeden Şahika’yı sorumlu tutar. Cemre ise kullandığı hapların esiri olur. Barış onun iyiliği için Cemre’yi ihbar eder. Serbest kalsa da Emre’nin aklanması ile ilgili kamuoyunun kafasında çok fazla soru vardır. Şahika, Aslı’dan bir basın toplantısı düzenlemesini ister. Yağmur ise, babasını hapishanede Arsoylar’ın öldürttüğüne artık tamamen emindir. Hatta onu öldüren kişinin kimliğini ortaya çıkarmaya da çok yaklaşmıştır. Bulduğu bir ipucunun peşinden giden Yağmur, bilmediği bir sırla daha yüzleşmek zorunda kalır.

Emre, Amerika’ya gitmeden önce Rüzgar’la konuşmak ister. Ona, Yağmur ile aralarında ne olduğunu sorar. Babasının katilini bulmaya çalışan Yağmur bir yandan da Emre’ye kendini affettirmeye çalışır. Onunla konuşmak için eve gelir. Konuşma hiç ummadığı bir şekilde gelişir. Kardeşinin bursunun kesilmesi üzerine Rüzgar da Arsoylar’a gider. Şahika ile konuşmak isterken karşısında Emre’yi bulur ve ona nişan gecesi orada olduğunu ve çok daha fazlasını itiraf eder.

Ailesi hakkında gerçekleri ilk kez sorgulamaya başlayan Emre’yi zor bir seçim beklemektedir. Kendisi gibi mi olacaktır, yoksa öğrendiği gerçeklere rağmen Arsoylar’ın yanında mı yer alacaktır? Emre basın toplantısında kendisi konuşmak ister. Söyleyecekleri Yağmur’un onunla ilgili vereceği kararı da Arsoylar’ın kaderini de belli edecektir.

 

İNTİKAM yeni bölüm fragmanı

 

 

ARAP KADINLARI HANGİ TÜRK DİZİ YILDIZINA BENZEMEK İSTİYOR? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin