Beren Saat'e Amerika'dan övgü!

Amerikalı bir internet sitesi oynadığı dizilerle adını Ortadoğu ve Avrupa'da duyuran Beren Saat'i övdü.

resim yok
20 Eylül 2013 - 11:27
Magazin

Amerikalı bir internet sitesi oynadığı dizilerle adını Ortadoğu ve Avrupa'da duyuran Beren Saat'i övdü.

 

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Amerikalı bir internet sitesi oynadığı dizilerle adını Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde duyuran Beren Saat'ten övgü dolu sözlerle bahsetti.

 

AMERİKA'DA DA TANINMAYA BAŞLADI

Aşk- ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' ve son olarak Kanal D'de ekrana gelen 'İntikam' dizisiyle adını Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinde duyuran Beren Saat, Amerika'da da tanınmaya başlandı.

 

50'NİN ÜZERİNDE YORUM YAPILDI

Amerika'da 2004 yılından bu yana yayında olan ve film tanıtımı yapan pinkvilla.com sitesinde Beren Saat'in Uğur Yücel, Ayça Bingöl ve Hazar Ergüçlü'yle başrolünü paylaştığı 'Benim Dünyam' filminin fragmanı yayınlandı.

 

NASIL TANITTILAR?

Sinema filmlerinin tanıtıldığı sitede 'Benim Dünyam' fragmanı:

 

"'Black' büyük hayranlık kazandıran bir filmdi. Hint yapımı 'Black' filmi 'Benim Dünyam' ismiyle Türkiye'de çekildi. İzlemenizi tavsiye ederiz" diyerek tanıtıldı.

 

'BEREN DAHA İYİ OYNUYOR'

'Benim Dünyam' filminin fragmanına yapılan yorumlarda ise Beren Saat'e övgü vardı.

Sitede yorum yapan Amerikalılar filmde kör, sağır ve dilsiz bir kızı oynayan Saat'e star yorumunu yaptı.

Oyuncunun, 'Black' filmindeki Rani Mukherjee'den daha iyi olduğu söylendi.

"Rani Mukherjee'den çok iyi oynamıştı. Ama Beren Saat daha iyi oynadığı görünüyor.

eren Saat efsane bir oyuncu. Özellikle 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki Bihter karakteriyle harikalar yaratmıştı. Ortalığı sallayacak yeni bir oyuncu...[reklam]

'O BİR STAR'

O bir star. 'Black' harika bir filmdi. Onun benzerini görmek güzel olacak. Başrolde oynayan Beren Saat ise çok güzel ve iyi bir oyuncu.

Beren Saat tamamen efsane" gibi sitede ellinin üzerinde yorum yapıldı.

 

BİR BAŞKA UYARLAMA

Bu projeyle birlikte Beren Saat, "İntikam"dan sonra ikinci kez uyarlama bir projede rol almış oluyor. Bilindiği üzere İntikam dizisinin orijinal versiyonu Amerika'nın ABC kanalında Revenge ismiyle gösterilmekte.

Orijinal versiyonunda Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan, Nandana Sen'in rol aldığı Black filminde, hayatı karanlıkta yaşamaya mahkûm sağır ve kör bir kızın hikâyesi anlatılıyor.

 

 

BENİM DÜNYAM İÇİN KOPYA İDDİASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin