Beren Saat'in yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen oyuncusu Beren Saat'ten müjde! Yeni bir proje ile ekran karşısına geçmeye hazırlanan Beren Saat, henüz evet demedi ama proje ile yakından ilgili olduğu açıklandı. Beren Saat'in yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
28 Eylül 2017 - 14:16
İptal - Onay

Cana yakın, duygusal ve adaletli tavrı ile hayranlarının gönlüne taht kurmuş oyunculuğu ve güzelliğiyle büyülemiş olan Beren Saat ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. Beren Saat'in yeni dizisi ne zaman başlıyor? İsmi Haziran ayında açıklanan Gazino dizisi ile anılan güzel oyuncunun projeye net bir cevap vermediği biliniyor. Şuan senaryosunun yapım aşamasında olduğu öğrenilen projede geçtiğimiz günlerde kesinlik kazanacak.

O3 Medya'nın yapımcılığını yaptığı proje, 1960’lı yılları anlatacak. Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un kaleme aldığı Gazino dizisi erkek başrol oyuncusu rolü için Barış Arduç’a teklif götürüldüğü öğrenildi.

 17-09/28/beren-saat-baris-arduc.jpg

Gazino projesi ile ilgili cevabını senaryo bittikten sonra vereceğini açıklayan Beren Saat'in muhabirlere verdiği yanıt ile rolü reddettiği konuşuluyor. Ünlü oyuncu ve yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu'yla Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Muhabirlerin "Yeni bir dizi projeniz var mı?" sorusuna, "Beni heyecanlandıran bir proje olmadığı için şimdilik hiçbir teklifi kabul etmiyorum" cevabını verdiği söyleniliyor. 

Dizinin eylül ayında netleşeceği ve ekim ayında yayınlanacağı söylenmişti. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin