resim yok
18 Mart 2013 - 00:00

Beren Saat elindeki poşetleri bırakıp neden kaçtı?

 

Güzel oyuncu Beren Saat, Etiler'de alışverişte görüntülendi. Beren elindeki çuvala benzeyen poşetle şaşırttı.

Elinde iki adet poşet ile objektiflere yakalanan güzel oyuncu, bir anda değişi verdi. İlk önce elindeki poşetleri arkasına gizlemeye çalışan Saat, daha sonra “beni poşetlerle çekmeyin” diyerek elindeki poşetleri sert bir şekilde yere bıraktı.

 

Şaşırttı...

Güzel oyuncunun yaptığı bu hareket çeverde görenleri de bir hayli şaşırttı. Elindeki poşetleri yere bıraktıktan sonra hızlı adımlarla alışveriş merkezin içinden dışarıya çıktı.

 

Beren Saat, birkaç dakika sonra vale görevlisiyle birlikte gelip poşetlerini aldı. Ama poşetleri kendisi değil, vale görevlisine taşıttırdı.

Beren Saat’in bu hareketini şaşkınlıkla izleyen görenler ise “Beren Saat’e ya poşetler ağır geldi, ya da şöhret. O yüzden poşetleri taşımadı” demekten kendilerini almadılar.

 

 

 

Beren Saat'in dizisi İntikam'ın 11. bölüm fragmanları için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin